Finale ‘Open Son en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen 2018’ met winnaar Willem Hulsen (li) en Joost van den Buijs (re).
Finale ‘Open Son en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen 2018’ met winnaar Willem Hulsen (li) en Joost van den Buijs (re).

Willem Hulsen Tafeltenniskampioen

Verenigingen

Willem Hulsen is in een sterk bezet toernooi winnaar geworden van de "Open Son en Breugelse Tafeltenniskampioenschappen 2018. Hij versloeg in de finale de winnaar van 2015 Joost van den Buijs.

TTV Son en Breugel, dat dit jaar 40-jaar bestaat, organiseert dit toernooi reeds voor de 7e keer in MFC D'n Tref op Zonhove. 
De deelnemers verdeelt in "competitiespelers" en "recreanten" speelden op de 4 tafels een 5-kamp. Na vele spannende wedstrijden in een sportieve en gezellige sfeer kwamen Joost van den Buijs, lid van TTV Flash en Willem Hulsen, lid van TTV Schijndel als winnaars bij de competitiespelers uit de bus. Zij waren net wat beter dan Tony Kramer en Geert Dortmans.

In de finale won Hulsen de 1e game met 11-7 maar Van den Buijs pakte de 2e game (13-15). In de 3e en 4e game verloor Van den Buijs, finalist in 2017, te veel punten met zijn aanvallende ballen mede door het zeer sterk en solide spel van Hulsen. Met 11-6 en 11-7 werd Willem Hulsen de grandioze winnaar en Tafeltenniskampioen van Son en Breugel 2018.
Bij de recreanten werden Wil Wijns (TTV Valkenswaard) en Willy Hesemans (TTV Son en Breugel) de winnaars van de 5-kampen, zij versloegen respectievelijk Paul Seesink en Guy Huiskes. In de finale trok Wil Wijns aan het langste eind met 5-11, 11-9, 14-12 en 11-6.
Na afloop kregen de winnaars van de 5-kampen een flesje wijn uitgereikt en ontving uit handen van Denny van de Heijden Willem Hulsen het "Gouden Tafeltennis Batje" met alle namen van de oud-winnaars.

De jubilerende TTV Son en Breugel kan terug kijken op een zeer geslaagd Tafeltennistoernooi. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan op maandag van 19:30 tot ca. 23:30 in MFC D'n Tref, Zonhove. Zie ook www.ttv-sonenbreugel.nl