Carnavalstennis bij TV Son en Breugel
Carnavalstennis bij TV Son en Breugel

Carnavalstennis bij TV Son en Breugel

Verenigingen

Son en Breugel - Woensdag 7 februari was het een dolle boel bij TV Son en Breugel. 34 jeugdleden hadden zich ingeschreven voor een middagje carnavalstennis: een middag vol spelletjes en korte wedstrijden.

De kinderen waren in groepjes verdeeld, waarbij alle leeftijden door elkaar waren gemengd. Dit met het doel om de jeugdleden van verschillende leeftijden en niveaus betrokken bij elkaar te houden.
Er werd flink gestreden bij het "rondje om het net", ballonnenspel, slingertennis en het tonnenspel (de alternatieve versie voor "bierpong"). Met de wedstrijden op niveau rood, oranje en groen konden er punten voor de eigen groep verdiend worden. Ook was er een prijs voor de mooiste outfit, wat voor de jury overigens niet mee viel met al die uitgedoste kinderen.

Onder het genot van een worstenbroodje konden de kinderen opwarmen in het clubhuis. Hier werden de prijzen uitgereikt aan het winnende team en het meisje met het meest carnavaleske kapsel. Tot slot was er voor alle kinderen nog een rol serpentine: carnaval kon beginnen!