Afbeelding

Dames 1 VC Pieter Brueghel wint en Dames 3 bijna kampioen!

Verenigingen

Afgelopen zondag speelde het Dames 1 team van VC Pieter Brueghel de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. De vorige wedstrijd van de dames van Pieter Brueghel was ook tegen VCE/PSV 4, maar dat betrof een inhaalwedstrijd. Die werd met 2-1 gewonnen. Het beloofde weer een leuke wedstrijd te worden, de dames waren erop gebrand om nu toch echt eens de eerste set te winnen en dan hopelijk ook nummer twee en drie. Maar goed, eerst maar eens de eerste.

Het was weer een gelijk opgaande wedstrijd. Voor ieder punt moest zowel Pieter Brueghel als VCE/PSV 4 knokken. Met af en toe een spectaculaire redding en slimme aanval moesten de dames toch lijdzaam toezien dat de eerste set wederom naar VCE/PSV 4 ging met 21-25. De koppies gingen niet hangen, iedereen ging nog harder werken en elkaar opjutten om die andere twee sets maar weer in winst om te kunnen gaan zetten. Dat lukte!

Vanaf het begin kregen de dames een voorsprong en die werd gewoon niet meer weggegeven. Met wederom goede en afwisselende aanvallen kreeg VCE/PSV 4 gewoon geen kans om de tweede set te winnen. Met 25-17 werd de set door VC Pieter Brueghel gewonnen. Gebrand om de traditie voort te zetten gingen de dames uit Son en Breugel door. Voor ieder punt bleven ze knokken en met goed degelijk spel werd ook de derde set relatief makkelijk gewonnen met 25-13. Uiteindelijk was 2-1 wel een terechte uitslag en was het een goede wedstrijd van beide partijen, wat het voor het publiek ook eens leuk maakte.

Maandag 16 april was de laatste wedstrijd tegen ASC in Someren. Het zou een mooie afsluitng van het seizoen zijn om van de tradite af te stappen en dan nu eens 3-0 te winnen. We houden u op de hoogte!

Ten tijde van persen van deze krant speelt dames 3 de kampioenswedstrijd tegen Best 7 in de vierde klasse. Volgende week hopelijk een verslag van het binnenhalen van de titel!

Bezoek www.vcpieterbrueghel.nl voor meer informatie over deze fijne volleybalclub!

Afbeelding
Yannick Vrielink en Harm van Koppen winnen de 59e editie van de ELE Rally
Sport 17 uur geleden Yannick Vrielink wint op grootse wijze ook de ELE Rally
Thema:'Fotografeer kunst in Son en Breugel'
Algemeen 18 uur geleden Fotoclub Son en Breugel bestaat een jaar
Archieffoto Lazy Sonnie: Ted Swinkels & Maikel van Hak
Algemeen 20 uur geleden Big Chief & The Greasy Spoons tweede band op Lazy Sonnie Festival
Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
112 Berichten 25 mei, 19:44 Wateroverlast Wilhelminalaan in Son en Breugel
Prachtige doorkomst van Gerard de Rooy en Tom Colsoul in de Subaru S5 WRC
Sport 25 mei, 17:38 Eerste avond in de ELE Rally bracht verrassingen
Bouke Scholten
Algemeen 25 mei, 17:00 Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade pakt groots uit in nieuw seizoen