Afbeelding

De SeniorenRaad Son en Breugel zoekt vrijwilligers

Verenigingen

De SeniorenRaad Son en Breugel, opgericht in 2007, is een organisatie van vrijwilligers uit alle geledingen van de senioren zelf. Zijn doel is het bevorderen van de zelfstandigheid, de maatschappelijke integratie en het welzijn van alle senioren (55+) in ons dorp.

Wij zijn momenteel dringend op zoek naar vrijwilligers als

Gastvrouwen en -heren bij koffie-ochtenden

Onze werkgroep Welzijn en Zorg zoekt gastvrouwen en –heren voor koffie-ochtenden in Braecklant en het Centrum.

De koffie-ochtenden zijn wekelijks van 10.00 – 12.00 uur. In Braecklant op de woensdagochtend en in het Centrum op de maandagochtend. Het is een inloopochtend, dus de gasten kunnen zelf bepalen hoe laat ze komen of naar huis gaan.

De koffie-ochtend in het Centrum heeft sinds januari zijn plek gevonden in de ontvangstruimte van de kerk aan de Zandstraat.

Elkaar ontmoeten is het belangrijkste. Er wordt gepraat, geluisterd en gelachen.

De gastvrouwen en –heren zorgen voor een goede sfeer en schenken koffie of thee (met een koekje). Zij komen een kwartier eerder om alles gereed te hebben voor de gasten en er wordt naderhand samen opgeruimd. Zij kunnen één of meer keren per maand deze rol vervullen.

Heeft u belangstelling voor deze activiteit, neem dan contact op met Els Voogt, de voorzitter van de werkgroep Welzijn en Zorg. Zij kan u meer over deze koffie-ochtenden vertellen; telefoon 0657184505; e-mail: e.voogt7@upcmail.nl

Afbeelding