Logo mooisonenbreugel.nl
Spelers va Kickstart samen met SBC JO19-1 op de foto   | Fotonummer: 62f901
Spelers va Kickstart samen met SBC JO19-1 op de foto (Foto: SBC)

Spelers en publiek enthousiast over wedstrijd

  Verenigingen

Son en Breugel - Maandagavond speelde SBC JO19-1 tegen Kickstart FC Bangalore. Na de wedstrijd tegen Zeeburgia, waar Kickstart met 0-6 won, beloofde het een spannende wedstrijd te worden.

Er was dan ook aardig wat publiek op afgekomen, die naar een spannende wedstrijd en goed voetbal hebben gekeken. De eerste helft was duidelijk voor Kickstart: met snel spel en veldoverwicht zorgde ze na een kwartier spelen voor 0-1 met een fraaie kopbal. In de tweede helft kreeg SBC vat het op spelletje van Kickstart, en domineerde het team het grootste deel, wat leidde tot een 2-1 voorsprong. Zo'n 5 minuten voor het einde zorgde een scrummage voor de goal voor de uiteindelijke 2-2. Zowel publiek als spelers waren enthousiast over de wedstrijd. Dinsdagavond speelt SBC JO19-2 tegen Kickstart en donderdagavond is er een wedstrijd tegen SBC onder 23 of Wodan JO19-1.

's Avonds heeft Jasper van Zuuren zijn Italiaanse kookkunsten gebruikt om de jongens een stevige pot pasta voor te schotelen. Ze hebben er met veel smaak van gegeten. Het ontbijt wordt verzorgd door Marcel en Jeanette Verhoeven van de Plus Supermarkt. Leuk om te zien dat het Hollandse ontbijt in gaat als koek
 

Meer berichten