Van links naar rechts: Ronan, Eline (begeleider), Rosan, Nick, Tim, Teun, Jeffrey en Omar
Van links naar rechts: Ronan, Eline (begeleider), Rosan, Nick, Tim, Teun, Jeffrey en Omar Foto: SBC

G-team SBC op het veld bij wedstrijd om de Johan Cruijf Schaal

Verenigingen

Son en Breugel / Eindhoven - Het was gisteren een spannende avond voor de spelers van Feyenoord en PSV, om 18.00 uur begonnen zij aan hun wedstrijd om de Johan Cruijf Schaal in een uitverkocht PSV stadion. 
Wie zou met de eerste voetbalprijs van het nieuwe voetbalseizoen aan de haal gaan, volgens de trainers van bovengenoemde clubs, niet zomaar een prijs.

Na  90 minuten  was de stand nog steeds 0-0 Daarna volgende geen verlenging maar een penalty reeks die uiteindelijk werd gewonnen door Feyenoord.
Voor  de spelers van PSV een teleurstelling . Echter voor de spelers van het G-team van SBC was het reuze spannend en ondanks het verlies van PSV geen teleurstelling,  wat hun bijdrage betreft aan de Johan Cruijf Schaal.
Het G-team werd al vroeg in de middag van harte welkom geheten door de KNVB en de Johan Cruijff foundation. Om het officiële gedeelte vlekkeloos te laten verlopen werd er voor de wedstrijd druk geoefend voor de opening van de wedstrijd.

Bij de aanvang van de wedstrijd om 18.00 uur mochten een aantal spelers van SBC de PSV vlag het veld opdragen.  Voor de spelers van het G-team van SBC super spannend en heel gaaf!
Na de wedstrijd vormde een deel van de G-team spelers nog een onderdeel van de erehaag aan het eind van het erepodium waarop Feyenoord werd gehuldigd.

Alle begeleiders en spelers van het G-team van SBC die aanwezig waren kijken ondanks het verlies van PSV terug op een hele mooie dag en een super ervaring.