Afbeelding
Foto: Wil van Erp

Bridgeclub ABC start seizoen

Verenigingen

Op dinsdag 4 september begint voor bridgeclub ABC het nieuwe seizoen. De club speelt twee competities, één tweewekelijks op de dinsdagochtend en één wekelijks op de dinsdagavond, steeds in het Gemeenschapshuis Braecklant. Voor de dinsdagavond worden de paren naar sterkte ingedeeld in twee groepen, met vierwekelijks promotie en degradatie. 
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden bij de secretaris Johan van de Laar, per email jmvandelaar@live.nl of telefonisch 0499 472925. Meer informatie op www.bridgeclubabcsonenbreugel.nl.

Bridgecursus
Al ongeveer een kwart van de leden heeft via de cursussen van de vereniging succesvol met het bridgespel kennis gemaakt. Bridgeclub ABC wil ook dit jaar weer geïnteresseerden de kans daarvoor geven. 

Cursussen:
Beginnerscursus
De cursus voor beginnelingen bestaat uit twee delen:
-    12 woensdagavonden in september-december aan de hand van het boekje "Leer Bridge met Berry Westra" deel 1.
-    vanaf dinsdagavond 2 januari tot eind mei praktijk van het wedstrijdbridge in een aparte groep binnen de vereniging.

Vervolgcursus
Voor actieve leden die de beginnerscursus al gevolgd hebben is er de vervolgcursus aan de hand van het boekje "Leer Bridge met Berry Westra" deel 2, eveneens op12 woensdagavonden in september-december. Ook nieuwe leden die bij ABC komen spelen kunnen zich hiervoor aanmelden.

Wanneer en waar
De eerste cursusavond is op woensdag 19 september a.s. om 19.30-21.30 uur; vervolgens nog 11 woensdagavonden in gemeenschapshuis Braecklant, Amerikalaan 2 te Son en Breugel. 

Kosten
Omdat vrijwilligers van Bridgeclub ABC de cursussen geven kost deelname slechts € 40,-- in totaal, excl. lesmateriaal. 

Meer info en aanmelding 
bij de secretaris van Bridgeclub ABC, Johan van de Laar (tel. 0499 472925, email jmvandelaar@live.nl).