Logo mooisonenbreugel.nl
Frans van Son Springbokken   | Fotonummer: 28e9be
Frans van Son Springbokken (Foto: Wil Feijen)

Frans van Son Clubheld van gemeente Son en Breugel

  Verenigingen

De stemmen zijn binnen en geteld, de uitslag is bekend! Van de zes genomineerden in de gemeente Son en Breugel wist Frans van Son van Loopvereniging De Springbokken maar liefst 133 stemmen te bemachtigen!

Door: Luc van de Wiel

Luc Ross van VV SBC eindigde met 19 stemmen op de tweede plaats, gevolgd door Joke van der Kerkhof (Golfclub Son, 3 stemmen), Bart Wullems (Dutmella Scouting, 2 stemmen) en Gerard Scheepens (VV SBC) en Annemarie Eras (HTC Son), ieder met 1 stem.

Frans ontvangt een oorkonde, namens Frans en De Springbokken danken we allen die gestemd hebben, ook de op de andere kandidaten!

De uitslag is duidelijk, waar het om gaat is dat niet alleen de winnaar maar alle genomineerden het verdienen om even in het zonnetje gezet te worden. Ze doen het geen van allen in hun eentje, maar ze zijn wel de drijvende motor achter veel activiteiten. Het zijn kartrekkers, gangmakers, mensen die met hun tomeloze inzet hun vereniging een geweldige dienst bewijzen. Hulde aan alle genomineerden!en met. Zoals u vorige week kon lezen, kozen de redacties van de deelnemende dagbladen van De Persgroep een regionale winnaar, die op 17 december bij elkaar komen. Ze mogen dan de deskundige jury overtuigen waarom hij of zij de titel Clubheld van de Amateursport 2018 verdient. De regiowinnaars maken kans op de hoofdprijs van €10.000,- voor de club. De deskundige jury selecteert op die avond de landelijke winnaar. De regiowinnaars die op plek 2 tot en met 15 eindigen ontvangen ook een mooie prijs.

Winnaar van de verkiezing bij het Eindhovens Dagblad is Eva Brands van PSV-waterpolo uit Eindhoven. We wensen haar veel succes op 17 december!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>