Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: feaf29
FotoReza

Dames Apollo blijven winnen

  Verenigingen

Son en Breugel / Mill - De dames 1 van Apollo hebben de eerste verloren wedstrijden snel achter zich gelaten en zijn bezig met een inhaalslag. Na een reeks van 3 gewonnen wedstrijden reisden de dames zondag af naar Mill, waar de wedstrijd tegen de nummer 4, de dames 2 van MHV '81, op het programma stond.

De wedstrijd begon met een kleine voorsprong voor Apollo (0-1, 1-2). Daarna wisselde het gelijkspel zich steeds af met een punt in het voordeel van MHV '81. Apollo had goede kansen, maar kon deze nog onvoldoende omzetten in doelpunten. Ruststand 8-8. Ook in de tweede helft bleef het lang spannend en werd er continue tegen een gelijkspel of een kleine achterstand aan gekeken. In het laatste deel van de wedstrijd wist Apollo dit toch om te zetten naar een voorsprong en kon Apollo de wedstrijd slim uitspelen.

Eindstand 16-18. Hierdoor staat Apollo nu in punten gelijk met de nummer 7. Volgende week spelen de dames thuis om 10.25u in de Landing tegen de nummer 10, de dames 1 van O.H.C '01.
 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>