Genomineerde Son en Breugel van 2015
Genomineerde Son en Breugel van 2015

Verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 van start

Zakelijk

Nomineer nu de ondernemer uit Son en Breugel die kansen pakt!

Op vrijdag 3 februari organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2016. Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp. De netto-opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Iedereen is van harte uitgenodigd om nu zijn of haar Ondernemer van het Jaar te nomineren. Dat kan heel eenvoudig: via www.ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want op 1 november 2016 sluit de nominatieronde.

Zoals ieder jaar heeft de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar een thema. Dit jaar is dat: Pak je kans! Bert-Jan van Dinter, voorzitter van jury: "Met dit thema gaan we op zoek naar ondernemers die de laatste jaren bewust de keuze hebben gemaakt om binnen hun onderneming nieuwe activiteiten op te zetten. Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor een nieuwe activiteit of een nieuw merk in het assortiment, het opzetten van een webwinkel, een bedrijfsovername of een importeurs- of dealerschap. Zo zijn er zeker meer voorbeelden te noemen die passen bij kansen pakken in ondernemerschap."

Iedereen mag nomineren
U hoeft geen inwoner te zijn van Son en Breugel om een kandidaat te nomineren. "Voorwaarde is wel dat de onderneming kadastraal gevestigd is in Son en Breugel én dat het thema van toepassing is op de ondernemer", stelt Bert-Jan. Is zo iemand uw buurman of -vrouw, kennis of vriend, familielid? Heeft u een kansrijke ondernemer als klant of bent u zelf klant bij zo iemand? Aarzel dan niet en vul het nominatieformulier in. Een vakjury selecteert uit alle nominaties die ondernemers die kans maken op een van de prestigieuze titels: Ondernemer van het Jaar in Son en Breugel, Ondernemer van het Jaar op Ekkersrijt en Veelbelovende starter. Vorig jaar was Jan Smale, van VIVON, de winnaar van Ekkersrijt en Adriaan van de Ven, van Agricult, de winnaar van Son en Breugel. De startersprijs, die wordt gefaciliteerd door de Rabobank, ging naar Dagvoorziening De SteenUijl.

Aantrekkelijk programma
Tot 3 februari blijft het nog spannend, want pas tijdens de feestavond bepalen de aanwezigen tijdens een stemronde wie de winnaars worden. Lionsclub Son en Breugel belooft ook deze editie weer een feestelijk en bijzonder aantrekkelijk programma. "Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en als zinderende ontknoping de uitreiking van de prijzen", aldus Van Dinter. Kaarten voor dit hoogtepunt kunt u bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, telefonisch via 06 - 546 20 775 of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl. Wees er snel bij, want er zijn slechts 350 kaarten beschikbaar.

Ook een ondernemer nomineren voor de verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2016? Ga vóór 1 november naar www.ondernemervhjaar.nl en klik op de knop: Nomineer hier.

Afbeelding
Algemeen 20 uur geleden Tien inwoners Son en Breugel ontvangen een Koninklijke onderscheiding
Ron Hendriks
Algemeen 20 uur geleden Honden uitlaten in losloopgebieden: niet meer dan drie honden los
Wagenpark van het wijkteam Son en Breugel
Algemeen 23 uur geleden Onderhoud openbare ruimte gaat niet vanzelf
The Jewellery Event Sieraad & Friends
Advertorial Algemeen 25 apr, 20:00 Edell Fine Jewelry aanwezig bij Sieraad & Friends
Vrijwilliger gevraagd op de Buurtbus 260
Algemeen 25 apr, 17:00 Buurtbus 260 zoekt vrijwillige chauffeurs
Archieffoto: Fietsenmarkt Dutmella
Algemeen 25 apr, 15:00 Op 1 juni is het weer zover: de Fietsenmarkt van scouting Dutmella