Afbeelding

AT48 een winkel met nieuwe en tweedehandse kleding

Zakelijk

Son en Breugel- Wellicht hebt u het al opgemerkt, in de Nieuwstraat wordt binnenkort een nieuwe winkel geopend. Het is een nieuwe winkel, maar er zal naast nieuwe ook tweedehands kleding verkocht worden.

De winkel zal gerund worden door Jaimy Sneijers, 21 jaar jong. Het was altijd haar droom een eigen kledingwinkel te starten maar dan wel eentje waarmee ze de medemens blij kon maken. Jaimy is begonnen op markten te staan met tweedehands kleding, samen met haar moeder (zij is de drijvende kracht achter de schermen).

Mensen vragen mensen weleens aan Jaimy: waarom tweedehands kleding? De reden is eenvoudig: Jaimy geeft tweedehands kleding graag een nieuwe kans, zo helpt ze ook het klimaat én het is voor veel mensen een betaalbare optie om mooie merkkleding te kopen. Jaimy heeft vanuit thuis altijd meegekregen dat het belangrijk is om je medemens te helpen op een manier die binnen je eigen mogelijkheden ligt. Dit is Jaimy's manier!

Na een half jaar op markten te hebben gestaan heeft Jaimy, dankzij haar ouders, op 1 maart jl. de deuren geopend van haar eerste kledingwinkel, in Beek en Donk. Al snel werd duidelijk dat deze winkel te klein was voor haar grote plannen en te ver weg voor veel mensen. Na een intensieve speurtocht kwam ze uit in ons geweldige dorp!

Per 22 september 2017 opent Jaimy haar tweede winkel, op de Nieuwstraat 48 in Son en Breugel. In deze winkel verkoopt ze betaalbare kleding voor de kleine beurs, zowel modieuze nieuwe kleding als mooie tweedehands kleding voor het hele gezin (dames, heren en kinderen). Daaronder veel merkkleding, zoals Gerry Weber, Frank Walder, ONLY, Tommy Hillfiger, Vero Moda, Kenzo, Esprit, Ralph Lauren, McGregor, Retour, en nog veel meer.

Ook aan accessoires heeft Jaimy gedacht, in de winkel is er een ruime keuze in tassen (ook tweedehands), sjaals, riemen, sieraden en parfums! Daarnaast heeft Jaimy ook mooie, gehaakte knuffels, deze worden door een kennis met de hand ook op bestelling gemaakt. Het fijne hieraan is dat u zelf de kleur kunt bepalen en mocht uw kind de knuffel kwijtraken, kan de knuffel altijd opnieuw worden gemaakt!

Jaimy heeft ook seizoenskleding, zoals bikini's, galajurken, winterjassen, communiekleding, kerstkleding, carnavalskleding, etc.

Jaimy heeft vaste kledingleveranciers, kledingdonaties worden natuurlijk heel
erg op prijs gesteld. Mocht u iets willen doneren of aanbieden, dan kunt u een mail sturen naar: 2echancefashion@gmail.com. Dan zal Jaimy een afspraak met u plannen om de kleding op te komen halen.

Bij de opening op 22 september a.s. heeft Jaimy een speciale actie waarbij u 50% korting krijgt op kleding en schoenen (niet op de accessoires). Jaimy nodigt graag iedereen uit om een kijkje te komen nemen in haar mooie winkel en lekker rond te neuzen tussen al haar mooie spullen. Graag tot snel!