Afbeelding

Stijn's Slaapstudio bestaat 20 jaar en verloot 10.000 euro netto!

Zakelijk

Stijn's Slaapstudio in Nuenen bestaat 1 november maar liefst twintig jaar. Eigenaar Stijn van Bree vindt dat reden voor een feestje en heeft daarom een loterij bedacht. "Omdat we hier al twintig jaar gevestigd zijn, willen we een extraatje doen richting onze klanten. Bovendien is het ook leuk om zo'n geldbedrag weg te geven."

Stijn van Bree is sinds de start in 1997 met zijn slaapstudio gevestigd aan de Opwettenseweg 81 in Nuenen. Waar hij destijds begon als waterbeddenspecialist staat hij inmiddels bekend als een allround beddenspecialist. Zijn liefde voor verkoop en de beddenwereld heeft hij niet van vreemden, zijn ouders runden jarenlang een zaak met tapijten en bedden in Deurne. "Ik ging vaak met ze mee naar beurzen. Dat waren leerzame tijden, op een beurs sta je de hele dag mensen te woord en geef je advies. Toch wilde ik uiteindelijk graag op eigen benen staan. Dus begon ik mijn eigen winkel in Nuenen, op 1 november 1997 ging de zaak voor het eerst open. En wat is dan leuker om je eigen naam te gebruiken in de bedrijfsnaam!"

Wat begon als winkel met een oppervlakte van 120 vierkante meter is in twintig jaar uitgegroeid tot een slaapstudio van 600 vierkante meter. Het bedrijf verkoopt alles op het gebied van slapen: Boxsprings, matrassen, bodems, waterbedden, ledikanten, kasten en textiel. In 2008 maakte het bedrijf ook de crisis mee maar het bedrijf kwam er sterker uit vertelt Stijn. "We geloven erin dat er altijd een groep bestaat die op zoek is naar kwaliteit. We tornen dan ook niet aan onze kwaliteit en maken daar tijd voor. Dat is ook de reden dat we al twintig jaar meedoen."

Het werk verricht hij samen met zijn vrouw Sandra en medewerker Henny. Een klein team, dat zorgt ervoor dat klanten altijd een vertrouwd gezicht zien. Die persoonlijke aandacht voor de klant staat dan ook hoog in het vaandel bij Stijn's Slaapstudio. Van Bree: "We inventariseren de behoefte van de klant, wat wil een klant precies? Waar is hij naar op zoek, zijn er problemen met het huidige bed en wat kunnen we doen om dat op te lossen? Pas als alles in kaart is gebracht, gaan we heel gericht bedden proberen."

Deze persoonlijke aanpak en het grote aanbod van kwalitatieve goede producten zorgt ervoor dat Stijn's Slaapstudio inmiddels een begrip is in Nuenen en omstreken. Ze hebben in al die jaren een grote klantenkring opgebouwd en Stijn wil dan ook graag iets extra's doen voor zijn klanten. Daarom wordt Stijn's Slaapfestijn georganiseerd!

Wie in de periode van 1 oktober tot en met 30 november 2017 een aankoop doet van minimaal 1000 euro bij Stijn's Slaapstudio, ontvangt voor elke 1000 euro een voucher voor de loterij waarbij je kans maakt op 10.000 euro. "Dat geld heb ik de afgelopen jaren telkens opzij gelegd zodat we nu een mooie prijs weg kunnen geven. Wij betalen ook de kansspelbelasting, dus het is een bedrag van 10.000 euro netto", vertelt Stijn.

De onthulling vindt plaats op vrijdagavond 1 december, onder het genot van een hapje en een drankje. Een (kandidaat)notaris, verbonden aan Fokkema Marks Wachters notarissen in Nuenen, zal de trekking verrichten. Stijn, Sandra en Henny kijken er al naar uit. "Het is heel leuk om een keer zo'n bedrag weg te kunnen geven. En we werken ondertussen gewoon door naar ons 25-jarig jubileum en zetten de zaak voort zoals we het nu doen."

Stijn's Slaapstudio
Opwettenseweg 81 5672 AG Nuenen
T: 040 - 284 00 13 E. info@tijdvoorkwaliteit.nl