Jolanda van Nunen van Clean Your Smile in haar praktijkruimte
Jolanda van Nunen van Clean Your Smile in haar praktijkruimte Foto: Wil feijen

Clean your smile, maakt je weer stalend Je lach is je visitekaartje

Zakelijk

Sinds 1 november hebben er al heel wat mensen 'Clean your smile' weten te vinden. En dat is natuurlijk geweldig zegt de trotse eigenaresse Jolanda van Nunen.
Mensen die voor een behandeling geweest zijn gaan weer vol zelfvertrouwen naar buiten met een frisse en verzorgende lach. Of het nu om een bleekbehandeling gaat of om een prothese reiniging."

Clean your smile
Je kunt bij Jolanda terecht voor het professioneel laten reinigen,polijsten en bleken van je natuurlijke tanden,en het professioneel laten reinigen en polijsten van je gebitsprothese. ze kan je weer laten lachen en weet jouw zelfvertrouwen te vergroten.voor de prijs hoef je het niet te laten, want die zijn extra scherp omdat ze het voor iedereen toegankelijk wil maken.
Ze geeft een toelichting op twee van haar specialiteiten:

Prothesereiniging
Je kunstgebit grondig laten reinigen en polijsten is geen overbodige luxe, je mond is je doorgeef kanaal,bedenk maar eens wat er per dag doorheen gaat en dat jaar in jaar uit.
Een prothese wordt grauw van kleur vooral door witte wijn, blauw/zwart van kleur door rode wijn. En daarnaast nog de verkleuring door voedsel en speeksel.
Door je prothese te laten ontsmetten, reinigen en polijsten gaat het weer glanzen, bacteriën hebben minder houvast en daardoor voorkom je ziektes. Heb je een gebit, ook al is het oud ,schaam je niet om een afspraak te maken.
Tip...moet je nu binnenkort een deelprothese (alleen boven of onder) laat dan eerst je natuurlijke tanden bleken zodat de kleur van de prothese aangepast kan worden aan de frisse nieuwe kleur van je tanden.

Bleken van natuurlijke tanden, en reinigen van gebitsprotheses
Ik vind het zo jammer en onnodig dat mensen niet meer voluit durven te lachen, omdat ze zich schamen voor hun grauwe gebit. Terwijl dit gevoel met een bleekbehandeling vaak is op te lossen. Denk nu niet meteen aan een onnatuurlijke Gerard Joling 'smile', maar hou het dichter bij jezelf. Door middel van een bleekbehandeling frissen we je gebit op. Soms wel tot 6 tinten lichter.
Je krijgt van mij een eerlijk advies wat haalbaar is.
Een bleekbehandeling wordt gedaan met een gel en is niet schadelijk voor je tandglazuur. Bleken met waterstofperoxide is achterhaald en ik noem het liever een opfrisbehandeling. Wie wil er nu geen frisse verzorgende uitstraling? Je voelt je er beter door dus: Clean your smile!

Cadeautip decembermaand
Cadeaubon luxueus verpakt
Dan laat je pas iemand stralen

Op maandagochtend kun u geheel vrijblijvend binnen lopen voor meer informatie van 10 tot 11 uur.
www.cleanyoursmile.nl
of bel voor een afspraak
06-27656377
Bernhardstraat 1 ingang Oranjestraat
Afspraak zowel overdag als in de avond .