Olaf Pigmans en Wendy Bekkers
Olaf Pigmans en Wendy Bekkers Foto: Wil Feijen

Wens Reclame: duurzaam verbinden

Zakelijk

Son en Breugel - Wens Reclame, gevestigd in een authentiek pand in het centrum van Son aan de Dommelstraat, is een van de genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar 2017. Wens Reclame is inmiddels uitgegroeid tot een modern, allround bedrijf op het gebied van reclame, grafisch ontwerp, drukwerk en grootformaat prints voor de zakelijke markt.

Allround reclamebureau

Als mensen denken aan een reclamebureau, dan denkt men al gauw aan het ontwerpen van logo's en huisstijlen, het drukken van folders e.d. Wens Reclame doet veel meer! Het bureau wordt geleid door Wendy Bekkers en Olaf Pigmans, zowel zakenpartners als levenspartners. Olaf was werkzaam als ingenieur softwareontwikkeling en een grote hobby was design, ontwerp en kunst. Wendy werkte op de afdeling marketing van Thermae Son en begon naast deze baan een reclamebureau vanuit huis. Ze besloten de handen in een te slaan, het werd een allround reclamebureau.

Olaf is vooral gericht op ontwerp, DTP-werk, websites en fotobewerking. Wendy richt zich op de organisatie, klantencontact, grafisch ontwerp en haar specialiteit is social media. Wendy beheert voor een flink aantal bedrijven de social media, van advies en planning tot het maken van content. Voor diverse klanten schrijft en verzorgt ze de digitale nieuwsbrief, van bedenken en schrijven tot verzenden. Zoals Wendy zegt: "De digitale wereld verandert zo snel en sterk, het is een must om up to date te blijven."

Verder houdt Wens Reclame zich ook bezig met het beletteren van o.a. auto's, grootformaat prints (denk aan banners, wanddecoraties, spandoeken, reclameborden), alle soorten papieren drukwerk en websites. Voor diverse uitvaartondernemingen maken ze het rouwdrukwerk. Dit vergt een bijzondere aanpak, in een kort tijdsbestek moet een mooie en passende kaart gemaakt worden.

Verbinding, innovatie en duurzaamheid

Wens Reclame onderscheidt zich door een combinatie van verbinding, innovatie en duurzaamheid. Door de activiteiten op het gebied van social media zorgt Wens reclame voor verbinding, via het netwerk wat Wens Reclame opgebouwd heeft wordt eveneens verbinding tot stand gebracht. Verder worden ook klanten met elkaar in verbinding gebracht.

Ook door sponsoring draagt het bedrijf bij aan verbinding. Waar Wendy en Olaf in het verleden nog vaak lokale verenigingen sponsorden, zetten zij hun middelen nu in om meer zinvolle ondersteuning te geven aan maatschappelijke en sociale goede doelen. Ze zijn in dat kader onder andere actief bij SamenLoop voor Hoop, Lazy Sonnie Afternoon en Zonhove.

De innovatie komt tot uiting o.a. in de digitale drukpers. Daarnaast heeft het bedrijf nieuwe software aangeschaft voor CRM en planning, die gekoppeld is aan de boekhouding. Dan is er ook nog de webshop (drukwerknaarwens.nl) en het personeel die bijdragen aan de vernieuwing, verbetering en 'versnelling' van de dienstverlening.

De digitale drukpers is ook een stuk energiezuiniger, en dus duurzamer. Tevens heeft Wens Reclame sinds kort de beschikking over een elektrische auto. Het papier is niet alleen 100% gerecycled, maar ook 100% chloorvrij! Al het papier is bovendien FSC gecertificeerd.

Veelzijdig bedrijf

Kortom, een veelzijdig bedrijf met productie in eigen huis, dat voortdurend gericht blijft op innovatie, verduurzaming en verbetering van de dienstverlening. Wendy en Olaf voelen feilloos aan wat klanten wensen, met een indrukwekkend arsenaal aan grafische machines die ze in eigen huis hebben, kan het bureau snel leveren. Zo is er onlangs nog een dure digitale drukpers aangeschaft om sneller, duurzamer en een betere kwaliteit te kunnen leveren. De kracht van Wens Reclame is snel schakelen en vooral ook het persoonlijke contact.

Wendy en Olaf zijn verrast en voelen zich vereerd met hun nominatie, die welverdiend is. DeMooiSonenBreugelKrant wenst ze veel succes in de toekomst, en bij de bekendmaking van de Ondernemer van het jaar 2017!