Afbeelding

Jumbo laat samen met PSV dromen van kinderen uitkomen

Zakelijk


Son en Breugel / Eindhoven / Veghel - Kom alles te weten over PSV. Verzamel stickers van oude en huidige PSV helden om een compleet Droomalbum vol te plakken.

Breng het album tot leven met de Jumbo PSV Droomalbum app, waarmee exclusieve video's te zien zijn van onder meer spelerstrucs en een rondleiding door het trainingscomplex. Bovendien kan met de spaaractie de wens van menig kind in vervulling gaan: een Droomdag als profvoetballer bij de Eindhovense club. Ervaar hoe het is om in de huid te kruipen van een PSV'er tijdens de voetbalclinic en ontdek de geheimen van het Philips Stadion. Klanten van Jumbo winkels in Eindhoven en omgeving sparen de PSV voetbalstickers van 10 januari tot en met 13 maart.

Tijdens de actie sparen Jumbo klanten voor PSV voetbalstickers om alles te ontdekken over de Eindhovense club. Met de Jumbo PSV Droomalbum app kunnen kinderen de voetbalstickers scannen en digitaal de collectie bijhouden. Daarnaast krijgen zij exclusieve video's te zien met trucs van de spelers, een rondleiding door het trainingscomplex en alles wat je wilt weten over het Philips Stadion. Naast het bijhouden van een compleet en interactief Droomalbum, kunnen kinderen meedingen om één dag in de huid te kruipen van een PSV profvoetballer.

PSV Droomdag
Op de PSV Droomdag nemen 610 winnaars van de spaaractie deel aan een voetbalclinic in het Philips Stadion onder begeleiding van PSV Soccer School trainers. Ze ontvangen daarnaast een compleet PSV tenue – bestaande uit een shirt, broekje, sokken en trainingspak – met zijn of haar naam en favoriete nummer erop. Bovendien krijgen zij een echte sportmaaltijd, een rondleiding door het Philips Stadion en ze mogen een kijkje nemen in de PSV spelersbus. Als afsluiting van de ultieme dag als profvoetballer bij PSV ontvangen de kinderen een certificaat van deelname. De voorgaande editie van de PSV Droomdagen was een groot succes. De voetbaldromen van bijna 300 kinderen kwamen toen uit.

PSV Droomalbum
61 Jumbo winkels in de regio Noord-Brabant slaan de handen ineen met voetbalclub PSV om kinderen die dromen van een carrière als profvoetballer de dag van hun leven te bezorgen. Bij iedere 10 euro aan boodschappen in de deelnemende winkels ontvangen klanten een pakje met vier PSV stickers. De 168 verschillende stickers kunnen worden verzameld in het PSV Droomalbum dat verkrijgbaar is voor €1,49. Ook kunnen kinderen de collectie bijhouden en exclusieve video's bekijken met de gratis Jumbo PSV Droomalbum app. Op sommige stickers staat een unieke code op de achterkant, waarmee kinderen van 7 tot en met 14 jaar kans maken op de PSV Droomdag. Vul om kans te maken de unieke code in op Jumbodroomdagen.nl en upload een foto die laat zien dat uw (klein)zoon of (klein)dochter de grootste fan is van de Eindhovense club.

De spaaractie loopt van woensdag 10 januari tot en met dinsdag 13 maart 2018, of zolang de voorraad strekt. De wincode kan geactiveerd worden tot en met zondag 18 maart 2018. Per unieke code kan slechts één kind worden opgegeven. De PSV Droomdagen vinden plaats in de week van 7 tot en met 13 mei. Kijk voor meer informatie, deelnemende winkels, de Jumbo PSV Droomalbum app en de actievoorwaarden op www.Jumbodroomdagen.nl.


        


        
        
                

Afbeelding