Tennishal bij HTC Son tennis
Tennishal bij HTC Son tennis

Baan huren in de Tennishal bij HTC Son tennis

Zakelijk

HTC Son tennis beschikt over een ruime tennishal met 3 hardcourt binnenbanen.
In de afgelopen jaren hebben zij geïnvesteerd deze accommodatie, waarbij de binnenbanen geheel vervangen zijn met een nieuwe hardcourt vloer, die vergelijkbaar is met de banen op de Australian Open en welke voldoet aan de meest recente ITF eisen (trage vloer, geschikt voor toptennis).

Door de maximale demping is de vloer vriendelijk voor spieren en gewrichten. Daarnaast is LED verlichting op de binnenbanen aangebracht.
De banen worden veelvuldig gebruikt door externen (tennisscholen, contractanten en evenementen). Daarnaast heeft HTC Son tennis een gezellig clubhuis, waar u na uw tenniswedstrijd de mogelijkheid hebt een hapje en een drankje te nuttigen. De tennishal beschikt tevens over goede parkeervoorzieningen aan de Rooijseweg en aan de Vlielandlaan.

Baan huren
In het winterseizoen (1 september t/m 31 maart) is het mogelijk een contractbaan af te sluiten. U bent gedurende 28 weken op een vast tijdstip verzekerd van het gebruik van een baan.
Ook in het zomerseizoen (1 april t/m 31 augustus) is het mogelijk een contractbaan af te sluiten. Dit is dan voor 20 weken. Uiteraard is het ook mogelijk om een losse baan te huren.
Wilt u meer informatie hierover of een baan reserveren, neem dan contact op met:
Thérèse van der Heijden via mail: tennishal@htcson2000.nl of tel. 0499-473750.

Gris Prix
Gris Prix is een gezellig tennisevenement in het winterseizoen op dinsdag en/of donderdagochtend van 1 oktober tot eind maart. Deelname is mogelijk voor iedereen. De speeltijden worden thuis gestuurd en de indeling wordt gemaakt op de ochtend zelf.
Hiervoor kunt u zich aanmelden bij Eek Wiersma via mail: eek.wiersma@gmail.com of tel. 0499-471138.

Evenementen
De tennishal is uitermate geschikt voor het organiseren van evenementen tot 600 bezoekers. Hierbij kan gedacht worden aan sportevenementen, wedstrijden, trainingen, bedrijvencompetitie, theatervoorstellingen, rommelmarkten, etc. Bij het gebruik ten behoeve van een evenement kunt u uiteraard ook gebruik maken van het moderne clubhuis. U bent van harte welkom voor een rondleiding om de locatie te bezichtigen en de mogelijkheden te bespreken.
Hiervoor kunt u contact opnemen met via mail: algemenezaken@htcson2000.nl
Voor meer informatie zie onze website: www.htcsontennis.nl

Tennishal bij HTC Son tennis