Afbeelding
Foto: DOTT fashion

DOTT&DINE Avond van fashion en culinair genieten

Zakelijk

Son en Breugel - Afgelopen woensdag 27 juni was het zo ver: de eerste editie van DOTT & DINE. Een avond welke in het teken stond van de nieuwste fashion en culinair genieten.

DOTT. fashion en Steak & Dine hadden de handen ineen geslagen om een uniek evenement neer te zetten in ons dorp. Tijdens een uitgebreid vijf gangen menu, werden alle aanwezigen getrakteerd op een modeshow van zowel de huidige zomercollectie, als de komende najaarscollectie bij DOTT. fashion.

Terwijl de koks in de keuken hard doorwerkten om iedereen van eten te voorzien en de modellen in verschillende outfits door het restaurant flaneerden, hoefden de gasten enkel één ding te doen. Genieten. Na het toetje gooide DOTT. fasion de deuren open en konden alle gasten naar hartenlust shoppen.

Als het aan Kim Roefs ligt, eigenaresse van DOTT. fashion, is het evenement zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen dankzij de hoge opkomst, het was volledig uitverkocht, maar ook de samenwerking met Steak & Dine heeft gezorgd dat deze eerste editie een groot succes is geworden.

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke acties en kortingen van DOTT. fashion? Ga dan naar www.facebook.com/Dottfasion of kom eens langs in de winkel. De sale is begonnen!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding