Afbeelding
Foto: Dommelsch

Dommelsch introduceert 'Pilsjasje' voor pilsliefhebber

Zakelijk

Son en Breugel / Dommelen - Het Brabantse biermerk Dommelsch heeft een nieuwe uitstraling met een sterke link naar hun Brabantse roots: de Dommel. Om dat te vieren voorziet het eeuwenoude biermerk de trouwe pilsliefhebber ook van een nieuw jasje: hét Pilsjasje.

Dit praktische jasje is gemaakt van spijkerstof en bevat een koelvak, een bieropener én een zakje voor een borrelhap in één; alle basics die een pilsfan nodig heeft om te genieten van een pilsje, met of zonder alcohol. Perfect voor de zomeravonden op het terras of op de camping.

Het Pilsjasje is speciaal ontwikkeld als tegengeluid op de steeds complexere wereld van (speciaal)bieren. De liefhebbers van een authentiek, normaal en kwalitatief pilsje zijn bij Dommelsch nog altijd aan het goede adres. Sinds 1744 brouwt Dommelsch vanuit Dommelen (regio Valkenswaard) het geliefde kwaliteitsbier. Met 190 werknemers is de Dommelsche bierbrouwerij één van de belangrijkste werkgevers van de Gemeente Valkenswaard, aldus burgemeester Ederveen tijdens de onthulling. En ook in de toekomst wil de Dommelsche bierbrouwerij haar economische en sociale rol in de gemeente en regio blijven vervullen. Zo blijft Dommelsch trouw aan haar oorsprong.

Het Pilsjasje is een unisex ontwerpt en verkrijgbaar (volwassenen 18+) via
www.pilsjasje.nl. Er zijn verschillende maten beschikbaar. Het Pilsjasje kost €30 exclusief verzendkosten. De oplage is beperkt, dus wees er snel bij.
 

Afbeelding
Afbeelding