Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Die2 al 10 jaar de modezaak van de Dommelstraat

Zakelijk

Son en Breugel - In 2008, dit jaar 10 jaar geleden, openden Nicole van den Nieuwenhof en Marion van Iersel een nieuwe modezaak aan de Dommelstraat in Son en Breugel. De naam van de modewinkel is een verwijzing naar Nicole en Marion: "Die 2".

10 jaar verder kijken zij terug op een mooie tijd, waarin zij als ondernemers altijd creatief en enthousiast bezig zijn geweest met hun passie, de winkel. Nicole en Marion hebben in de afgelopen 10 jaar veel klanten voorzien van een prachtige outfit. "Wij vinden het samen nog altijd leuk om mensen met een grote glimlach de winkel uit te zien gaan! Dat zijn voor ons ook 'de geluksmomentjes', aldus die 2.
Behalve mode kunt u er natuurlijk ook terecht voor bijzonder leuke modeaccessoires, zij hebben ook een kleine collectie sfeervolle woonaccessoires voor in huis.

De Dommelstraat en De Markt
Over hun keuze voor het pand aan de Dommelstraat zo'n 10 jaar geleden hebben zij geen spijt. De Dommelstraat is een kleine winkelstraat met enthousiaste zelfstandig ondernemers, zoals een opticien, kapper, sierraden winkel, kleding-witgoedreparatie en een reclamebureau met pasfotoservice. Met direct aangrenzend De Markt, een straat waar je dagelijks verse bloemen kunt kopen en je interieur kunt veranderen door een schitterende kroonluchter te kopen. Ook de plaatselijke krant heeft er zijn kantoor.
Ondernemers in een dorp kennen hun klanten en geven net dat een beetje meer aan service dat je ergens anders niet vindt. Juist in deze omgeving past Die2 zeer goed.
"Een jubileum vraagt om een feestje", roepen Nicole een Marion in koor.

Van 10.00 tot 22.00 uur
Daarom is de winkel op woensdag 15 augustus van 10 uur 's morgens tot 10 uur 's avonds open. Alles in het teken van het cijfer 10.
Woensdag 15 augustus krijgt u 10% korting op alles en tot en met zaterdag 18 augustus maakt u bij aankoop kans op één van de 10 prachtige prijzen. Zoals een leren tas, een horloge en nog veel meer.
Iedere klant krijgt in deze periode ook nog een leuke attentie bij aankoop van een artikel.
Nicole en Marion willen alle klanten bedanken en hopen dat iedereen even in deze feestweek even binnenloopt!