Logo mooisonenbreugel.nl
Yvonne Maas in het midden met haar team, Sandra, Wilma, Jolanda, Lotte en Amy    | Fotonummer: 7fb4f2
Yvonne Maas in het midden met haar team, Sandra, Wilma, Jolanda, Lotte en Amy (Foto: Wil Feijen)

Bakkerij Bekkers opent vernieuwde winkel in Son

  Zakelijk

Son en Breugel - Na een verbouwing van zeven weken ging vorige week de winkel van Bakkerij Bekkers aan het bekende Raadhuisplein in Son en Breugel weer open.

Alles is vernieuwd, van vloer tot plafond. Een ingrijpende verbouwing, met een mooi resultaat. Zo is het vloeroppervlak van de winkel vergroot en is er een uitnodigende balie in een U-vorm geplaatst. Het geheel oogt modern, strak maar met een warme uitstraling.
De medewerkers van Bakkerij Bekkers in Son zijn dan ook zeer tevreden met het resultaat, aldus Yvonne Maas, de filiaalleidster van Bakkerij Bekkers in Son.

Samen met Sandra, Wilma, Jolanda, Lotte en Amy vormt zij het sympathieke team dat zes dagen in week het gezicht is van de bakkerswinkel in Son. Volgens Yvonne is er niet alleen het interieur veranderd, ook is het toch al uitgebreide productenaanbod vergroot. Zo kunt u nu ook bij Bekkers in Son terecht voor echte Italiaanse koeken, gevuld met Amarena-kersen of hazelnoot/chocolade, dippers voor bij de borrel. Heerlijk in combinatie met een stokbrood! Veel van deze producten zijn ideaal om te geven of te krijgen bij een speciale gelegenheid.

Kortom kom kijken, proeven en kopen in de vernieuwde winkel van Bakkerij Bekkers!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>