Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: a570c6
Foto: Puur Brabant
Advertorial

Nieuwe winkel Puur Brabant geopend

  Zakelijk

Regio - Na maanden van hard werken is vanaf deze woensdag de nieuwe winkel van Puur Brabant geopend aan de Lieshoutseweg in Nijnsel.

"We willen voor onze klanten het wow-effect creëren", zegt eigenaar Benny Verhagen. Wie een kijkje gaat nemen gaat dat zeker ervaren, want de winkel is uiteindelijk veel groter geworden dan verwacht. Dat heeft ook te maken met de indrukwekkende open keuken die achter in de zaak is gesitueerd. "Daar verwerken onze mensen de producten, maaltijden en cateringopdrachten. We hebben bewust gekozen voor een open winkel, voor de beleving." Beleving van lekkere en vertrouwde producten is waar Puur Brabant voor staat. Al het vlees komt rechtstreeks van de eigen boeren en dat idee is de komende weken ook terug te vinden in de andere producten die de winkel gaan vullen. Nijnsel krijgt daarmee weer een winkel terug die ook mensen uit de regio voorziet van hun broodnodige boodschappen. Dat komt de leefbaarheid van het dorp ten goede.

In de week voorafgaand aan het Weekend van het Varken (14 en 15 september) op de boerderij van familie van den Berkmortel, zal de officiële opening van de nieuwe winkel plaatsvinden. Tegen die tijd is de inrichting van de winkel helemaal compleet en presenteren ze de nieuwe invulling van de voormalige winkel locatie. Benieuwd naar het verhaal van Puur Brabant? Bezoek de winkel en ervaar de lekkere en vertrouwde producten.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>