Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e5c226
Foto: Adrie Neervoort

Werotax en Jumbo bezorgen uw boodschappen aan huis

  Zakelijk

Son en Breugel - Tijdens deze moeilijke periode ontstaan ook veel bijzonder samenwerkingen. Zo biedt de Jumbo Son en Breugel in samenwerking met Werotax een boodschappen service aan.

Door deze extra service worden de boodschappen keurig thuis afgeleverd. Een mooie oplossing voor mensen die de deur in deze tijd niet uit willen of kunnen.Natuurlijk heeft de Jumbo al een geweldige bezorgdienst, maar in deze bijzondere tijden blijkt dat er niet genoeg capaciteit is om aan de vraag te voldoen. Bij Werotax is er op dit moment wat minder vraag naar vervoer en dus hebben weer twee bedrijven elkaar gevonden in het oplossen van een probleem.

Voordeel voor u, een snelle perfecte bezorging van uw boodschappen. Als u voor 12.00 uur een bestelling plaatst via  www.werotax.nl/boodschappen  of door te bellen met 0499 471471 dan worden de bestelde boodschappen de dag erop tussen 13.30 en 16.00 uur bij u thuisbezorgd. 

U betaalt contant of met PIN aan de deur. De kosten voor de bezorging zijn €7,50 per bezorging. De extra service is mogelijk vanaf donderdag 2 april, de voorwaarden leest u op de website.

Meer berichten

Wat vindt u?

Doet u in deze tijd bewust uw boodschappen wat meer bij de lokale ondernemersReageren!
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>