Camille Peters (l en Django Baten (r)
Camille Peters (l en Django Baten (r) Foto: Pizzani

Pizzani Premium Pizza opent in juli in Son en Breugel

Zakelijk

Son en Breugel - Na het succes in Eindhoven en Aalst-Waalre komt Pizzani Premium Pizza binnenkort naar Son en Breugel. De nieuwe vestiging opent donderdag 1 juli de deuren aan het 17 Septemberplein 1a.

Redacteur: Adrie Neervoort

In november vorig jaar, midden in de coronaperiode, opende eigenaar Camille Peters in het centrum van Eindhoven zijn eerste Pizzani. Een gewaagde zet, maar in maart opende hij al een tweede vestiging, in Aalst, en nu is het de beurt aan Son en Breugel: “We hebben een succesformule te pakken en breiden daarom uit in de regio. We zijn heel blij met deze mooie locatie in hartje Son.”

“We maken pizza’s zoals een Italiaan het bedoeld heeft: ambachtelijk, met een dunne, knapperige bodem en gemaakt van de beste ingrediënten. Veel producten komen rechtstreeks uit Italië en dat proef je. Ons concept viel vanaf moment één in de smaak. Binnen no time wisten mensen ons te vinden voor take-away en delivery.”

Werken bij Pizzani
Django Baten, pizzabakker pur sang en sinds het begin betrokken bij Pizzani, kan het iedereen aanraden: “Het is een leuke baan met fijne werktijden, rond 21.00 uur ben je klaar. We hebben een gezellig team én we gaan voor pure kwaliteit; juist dat maakt het zo leuk om hier te werken.”

Voorbereidingen
De voorbereidingen voor de opening zijn nog in volle gang, maar Pizzani is nu al op zoek naar nieuwe medewerkers. Heb je interesse om te werken bij Pizzani, wil jij een leuke bijbaan als bezorger, help je graag mee in de keuken of heb je juist meer ambitie? Mail lola@pizzani.nl of check www.pizzani.nl. Pizzani Son opent 1 juli om 17.00 uur de deuren. Vanaf dan kun je hier zeven dagen per week terecht voor take-away & delivery.