De verkoopwagen van Chick 'n Grill
De verkoopwagen van Chick 'n Grill Foto: Chick 'n Grill
ingezonden mededeling

Chick’n Grill slaat haar vleugels uit in de regio.

Zakelijk

Son en Breugel - Wellicht heeft u vorige week al kennis met ons gemaakt maar, met Chick’n Grill, Fresh Grilled Chicken, komt er een nieuwe, frisse speler op de regio die een nieuwe dimensie gaat geven aan de reeds bestaande concepten op het gebied van gegrilde kipproducten. 

De trend van verkoop van kant en klare gegrilde kipproducten heeft de laatste tijd een ware vlucht genomen. Chick’n Grill is daar op ingesprongen en heeft getracht daarin onderscheidend te zijn. Door de keuze van heerlijke, eerlijke kip i.c.m. verrassende smaken moet de klant verleid worden om minimaal een keer in de week kip te eten van Chick’n Grill. Dit zal gebeuren aan onze luxe grillwagens waar de Grillmaster elke dag met gegarandeerd, verse artikelen ter plaatse zal gaan grillen. 

Naast een ruim gegrild assortiment zullen we ook een aanvullend assortiment hebben met kip gerelateerde producten waardoor je in staat bent om voor het gehele gezin een maaltijd op tafel te zetten. D.m.v. een QR-code kunt u zelfs al thuis uw bestelling plaatsen en afrekenen waarna u uw bestelling op de afgesproken tijd alleen nog maar hoeft af te halen. We Kiep it Simple. 

Wij begroeten u graag tussen 10.00 en 18.00 uur op onze standplaats op het Raadhuisplein in Son en Breugel . We hebben uiteraard een leuke kennismakingsactie voor u:

 Bij aankoop van minimaal  15 euro aan gegrilde kipproducten ontvangt u een portie boneless wings GRATIS.

 Wilt u verder op de hoogte blijven van onze acties en nieuwtjes, kijk dan eens op https://www.chickngrill.nl/ of volg ons via de andere social mediakanalen.