Enkele leden van Scouting Mgr.Bekkersgroep met rechts Carel Sarton van BBQ Shop Brabant
Enkele leden van Scouting Mgr.Bekkersgroep met rechts Carel Sarton van BBQ Shop Brabant Foto: BBQ Shop Brabant

Scouting Mgr.Bekkersgroep blij met donatie BBQ Shop Brabant

Zakelijk

Son en Breugel - Boven een open vuurtje gezellig met de groep een stokbroodje bakken (met een lange stok) of een eitje bakken in een steelpan. Dat doe je natuurlijk veilig daarom heeft BBQ Shop Brabant de scouts van Mgr. Bekkersgroep verblijd met een gehele nieuwe set vuurspiesen en extra lange steelpannetjes. Een mooie donatie voor deze actie scoutinggroep in Son en Breugel.

Dat ze erg blij waren met de donatie bleek wel uit het feit dat de leiding en een groep scouts in uniform de 20 stuks pannen en spiesen met een glimlach in ontvangst namen.

Nu kunnen ze met een grote groep tegelijkertijd rond het kampvuur eten bereiden op een veilige manier. “Ik weet nog dat ik dat het allerleukste vond toen ik zelf bij de scouting zat. Met een grote groep bij het kampvuur een lekker maaltje maken”, zegt Carel Sarton van BBQ Shop Brabant. “Ik weet zeker dat ze hier veel plezier aan gaan beleven.”

BBQ Shop Brabant is gevestigd in het centrum van Son op de Nieuwstraat en een paar honderd meter verder vind je de scouting Mgr. Bekkersgroep op de Europalaan in Son en Breugel.