Camille Peters (rechts) tijdens  de opening van Pizzani in Son en Breugel
Camille Peters (rechts) tijdens de opening van Pizzani in Son en Breugel Foto: Wil Feijen

Pizzani steunt HTC Son met speciale clubactie

Zakelijk

HTC Son viert volgend jaar haar 60-jarig jubileum. De hockeyclub wil dat vieren met een knallend jubileumweekend. Pizzani Son draagt een steentje bij met een clubactie.

Het idee is eenvoudig: leden van HTC Son en andere betrokkenen kunnen met een speciale actiecode een bestelling plaatsen bij Pizzani Son, die op zijn beurt voor elke bestelde pizza 1 euro schenkt aan de club. HTC Son gebruikt de opbrengst voor een groot jubileumweekend in 2023.

“In deze tijd, waarin veel sportclubs het financieel moeilijk hebben, willen we op onze manier een bijdrage leveren”, vertelt Camille Peters, eigenaar van Pizzani Son. Hij opende deze Real Italian Pizza Take Away & Delivery in de zomer van 2021. Naast de vestiging aan het 17 Septemberplein in Son, zijn er Pizzani’s in Eindhoven, Waalre, Geldrop, Helmond - Brandevoort en Hilvarenbeek.

Het is voor het eerst dat Pizzani een clubactie opzet, maar als het aan Peters ligt zeker niet voor het laatst: “We willen met meer lokale verenigingen op deze manier gaan samenwerken.”

Belangstellende verenigingen kunnen contact met hem opnemen via pizza@pizzani.nl