Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Mannen slagen bij Bergmans Jeanshouse Son

Bergmans Jeanshouse in Son staat al 23 jaar bekend als dé Jeans-speciaalzaak van Zuidoost-Brabant. De winkel heeft een compleet assortiment herenkleding voor de man die graag stoer, trendy en/of business-casual gekleed gaat.

Bergmans Jeanshouse heeft herenmode voor alle leeftijden. Merken zoals Jack & Jones, Gabbiano, Key Largo en Petrol zijn bedoeld voor mannen die graag de trends volgen. No-nonsense modemerken zoals Twinlife, NoExcess en Blue Fields zijn bestemd voor mannen die houden van kleding zonder fratsen. Mannen die graag trendy maar toch netjes gekleed gaan, vinden in de merkensectie van Vanguard, Culture en Wrangler altijd wel iets van hun gading.

Door de grote variëteit in stijlen kun je bij Bergmans Jeanshouse slagen in alle prijsklassen. Wil je je leuk, sportief en trendy kleden, maar heb je een beperkt budget dan is Bergmans Jeanshouse de ideale kledingzaak voor jou. Ook als je een business casual uitstraling belangrijker vindt dan het prijskaartje dan ben je hier bij het goede adres.

Het grootste assortiment jeans van zuid-oost Brabant
Bergmans Jeanshouse heeft een zeer breed en diep assortiment in jeans. Zowel de kleine man die de kinderkledingzaak ontgroeid als de man die al van zijn pensioen geniet kunnen slagen in deze jeans speciaalzaak.
Trendy skinny jeans voor de jeugd en de trendvolgers vanaf maat 28 is er al slechts € 59,95. Die scherpe prijs is helemaal geen uitzondering bij Bergmans. Een gewone standaard jeans zonder fratsen zit ook in het assortiment van deze speciaalzaak. Heb je een maatje meer? Heren jeans tot en met confectie maat 64 vinden, is hier ook geen probleem.
Ook om uw nieuwe garderobe compleet te maken met een stoere Petrol riem of boxershort, is een bezoekje aan Bergmans Jeanshouse aan de Nieuwstraat 4 in Son de moeite waard.

Kom vrijblijvend even kijken en geniet van een gratis kopje koffie.