Energie Cafe over warmtepompen

SonEnergie organiseert Energie Cafe over warmtepompen
8 oktober 2015, inloop 19.30 uur, aanvang 20.00 uur
Sporthal de Landing
(Entree: gratis)

Het bestuur van de Coöperatie SonEnergie nodigt al haar leden en andere geïnteresseerden uit voor een nieuw Energie Café.
De afgelopen jaren hebben we vanuit onze coöperatie al vele leden geholpen met adviezen over en aanschaf van zonnepanelen, woningisolatie en energiebesparingstips.

Vanuit onze leden hebben we de vraag gekregen om een toelichting te geven over de mogelijkheden en het nut van het gebruik van warmtepompen. Graag geven we hier gehoor aan. Tijdens een nieuw Energie Cafe willen we jullie hier graag over informeren.

Zowel leden als andere geïnteresseerden zijn op 8 oktober vanaf 19.30 uur van harte welkom in sporthal De Landing aan de Rooijseweg. Pieter van der Poel van het bedrijf GO! Groene Oplossingen zal ons die avond meenemen langs een aantal innovatieve mogelijkheden om comfortabeler te wonen en daarbij tevens de energielasten te verlagen. Speciale aandacht zal er zijn voor thermodynamische systemen Dit is een bijzondere warmtepomp technologie.
Het is niet nodig om u vooraf aan te melden.

Wij zien u graag op woensdag 8 oktober. Let op, in tegenstelling tot de gebruikelijke bijeenkomsten van onze coöperatie houden we deze bijeenkomst niet in het Vestzaktheater maar in sporthal de Landing aan de Rooijseweg !

Het bestuur van Coöperatie SonEnergie U.A.