Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Voortaan ook keukens bij Installatiebedrijf Voss

Voortaan ook keukens bij Installatiebedrijf Voss
Installatiebedrijf Voss in Nijnsel is al ruim vijftig jaar een begrip als het gaat om centrale verwarming, badkamers en sanitair. Vanaf deze week komen daar ook keukens bij. Het Nijnselse bedrijf is voortaan leverancier van Danküchen!
"De woningmarkt is de laatste jaren enorm veranderd. Twintig jaar geleden kocht je een woning met daarin een reeds geïnstalleerde keuken en badkamer. Tegenwoordig worden nieuwbouwwoningen eigenlijk altijd casco opgeleverd", vertelt Peter Voss. "De koper kiest zelf wat ze wil in die ruimtes! Wij kregen steeds vaker de vraag waarom we niet het gehele pakket konden aanbieden? Op die vraag spelen we graag in".
"Daarom hebben we ons assortiment uitgebreid met keukens. We gaan daarbij wel voor de hoogste kwaliteit, want dat zijn onze klanten van ons gewend. Zo kwamen we bij het Oostenrijkse Danküchen uit. Dat bedrijf maakt in een moderne fabriek keukens van hoge kwaliteit. Ook voor de inbouwapparatuur kiezen we voor kwaliteit en daarom zijn we met Atag in zee gegaan", zo vervolgt algemeen directeur Peter Voss.
Naast keukens en sanitair is Installatiebedrijf Voss ook leverancier van diverse vloer- en wandtegels, waaronder het exclusieve tegelmerk Porcelanosa. Door uitsluitend met kwaliteitsmerken te werken kan Installatiebedrijf Voss op zowel keukens als sanitair vijf jaar garantie bieden".