Bridgekampioenschap van Son en Breugel

De Breugelse Bridge Club heeft het initiatief genomen om een bridgedrive te organiseren waarvan het winnende paar de bridgekampioen van Son en Breugel kan worden genoemd. Een evenement dat, voor zover bekend, sinds lange tijd niet meer is georganiseerd. In het ruim dertig jarig bestaan van de Breugelse Bridge Club heeft de club nog nooit een toernooi van deze omvang georganiseerd.

Deze drive wordt gehouden op zondag 10 januari 2016 in de zalen van Sporthal De Bongerd in Breugel. In de sporthal is ruimte voor maximaal 40 tafels. Zodra het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt, wordt de inschrijving gesloten.
De inschrijving staat open voor alle bridgeparen waarvan minstens één persoon woonachtig is in Son en Breugel. De drive wordt georganiseerd onder leiding van een arbiter van de Nederlandse Bridgebond. Om de uitslag te bepalen wordt gebruik gemaakt van Bridge-mates. Er zijn twee zittingen met ieder vijf rondes van drie spellen. De deelnemers worden willekeurig verdeeld in vier groepen. De vier groepen spelen dezelfde, voorgestoken spellen.
Voor nagenoeg iedereen zijn er leuke prijzen te verdienen. Dus niet alleen voor de winnaars, maar ook voor hen die laag eindigen. Het inschrijfgeld bedraagt € 40,00 per paar; dat is inclusief koffie met gebak bij de ontvangst en een lunch.

Het programma van deze bridgedrive is als volgt:
09.15 uur: Ontvangst met koffie en gebak
10.00 uur: Aanvang van de eerste zitting van 5 rondes
12.40 uur: Lunch
13.40 uur: Aanvang van de tweede zitting van 5 rondes
16.20 uur: Einde van de tweede zitting
16.30 uur: Bekendmaking van de uitslag en prijsuitreiking

Aanmelden voor 1 december het liefst per e-mail bij:
Jos van der Hamsvoort, e-mail: jos@vanderhamsvoort.nl
telefoon: 0499-471129 of 06-54724369
De inschrijving is definitief zodra het inschrijfgeld ad € 40,00 is voldaan op
IBANnr NL81 INGB 0000 7415 52 t.n.v. C.M.Baartman onder vermelding van "bridgedrive 2016" en de namen van het deelnemende paar.
U ontvangt daarna een bevestiging dat de inschrijving is geaccepteerd en nadere informatie omtrent de dag zelf.