Dennis Deter

Hierbij de derde aflevering van ons feuilleton Dennis Deter. Twee weken geleden heb je kennis kunnen maken met deze gelukszoeker op een datingsite, waarbij ook dames uit Son en Breugel (anoniem) de revue gaan passeren. Anderhalf jaar woonde hij in een caravan in de bostuin van zijn vriend Rolf. Waar gebeurd.
In deze aflevering zijn we aangeland bij zijn profiel op de datingsite, dat nieuwsgierigen (dus dames) aantrok als een grote elektromagneet. Hou je vast.

HOERa, de Caps Lock blijft weer hangen. Shit … ik zit al in de uitzending … !
Je ziet, niets gaat me te ver om jouw aandacht te trekken.
Heb er even aan gedacht om je ook met mijn leeftijd op het verkeerde been te zetten: met mijn ongeshopte foto kan ik makkelijk een decennium smokkelen. Maar dan krijg ik verzoeken van meisjes die mijn dochter hadden kunnen zijn. En mis ik misschien die ene kanjer, die niet zit te wachten op een snotneus.
Achter dit introotje zit iemand die ooit door de mand zal vallen als een jongensachtige man die niet altijd even 'handig' is met relaties, en het soms ook even niet meer weet. Maar daar wel wat tegenover kan stellen en snel bijleert.
Ja, en jij? Soms lees ik hier adembenemende beschrijvingen, waarvoor ik een blind date Down Under zou aandurven. Je bent een vrouw met HBO (denk-) niveau. Je bent (meestal) lief, empatisch, goed verzorgd, nuchter met een overdosis intimiteit.
Je hebt iets wat je uniek maakt. Zo lang je maar niet overdrijft ;-)
Je bent niet cosmetisch perfect, want dan ga ik misschien met de verkeerde aan tafel zitten. Of, erger, een ander meubelstuk.
Ik wil zoveel van je kunnen houden dat het bijna pijn doet. Geef me een lieve lach, niet alleen met je mond maar ook met je ogen, en ik smelt.
Ik ben een denker en een doener, niet per sé in die volgorde. Cultuurbarbaar, je bent gewaarschuwd. Twee rechterhanden, naast een fulltime baan in de informatica ook freelance werkzaam. Nog niet wettig gescheiden, maar ongebonden. Prachtige dochters. Mijn agenda is dik, flexibel, maar NIET dubbel. Ik leef in een caravan en hoop straks weer te wonen in het paradijs waar ik ook veel gelukkige jaren heb beleefd.
Ik ben allergisch voor bitches, cheaters, hormoonheksen en vrouwen die zich niet kwetsbaar op durven stellen. Ook discussietypes, opzijwijven, doordrammers en doorvragers zijn bij mij aan het verkeerde adres. Niks te verbergen, maar die heb ik in een vorig leven wel genoeg ontmoet.
Assertief? Prima, maar niet op die manier. Een beetje plagen hoort bij het een relatie. Maar het moet geen competitiestrijd worden tussen ego's of planeten.
Sluitpost van je agenda? Dan weet ik nog een leuke pensionado voor je.
……………………………………………
Joehoe, is daar nog iemand?
Zonder gekheid. Regelmatig krijg ik de vraag welk persoon toch schuilgaat achter dat mitrailleurvuur van prikkelingen. Vandaar een review van een date.
"Je was (bent) een verademing; een gewone, aardige, warme, geïnteresseerde man, die kan luisteren, maar ook kan vertellen. Ik heb echt genoten van onze middag en halve avond samen. Als je ooit in de buurt bent ben je welkom."

Zucht … klinkt bijna sáái


Mooi Kort

Voorbereidingen carnavalstent voor de jeugd van start.
De tieners van Son en Breugel konden al enkele jaren niet toegelaten worden tot de carnavalstent op het Kerkplein. Ze moesten daarom naar Nuenen, Sint-Oedenrode en Eindhoven om carnaval te vieren. Een aantal inwoners van Son en Breugel heeft nu het initiatief genomen om de mogelijkheden te gaan bekijken voor plaatsing van een jeugdtent op het Oranjeveld in Son en Breugel. De tent moet een alternatief vormen voor de tent op het Kerkplein en de Oase.

Stroomstoring Ikea en Media Markt zonder stroom
Afgelopen zondag was er rond vijf uur een korte stroomstoring op een klein gedeelte van industrieterrein Ekkersrijt. Tientallen winkels zaten een klein uur zonder stroom. Oorzaak van de storing is bij de redactie niet bekend.

Man valt van Dak
In Son en Breugel is een man van een zogenaamd plat dak gevallen. Het gebeurde in de Marijkestraat in Son en Breugel. Waarom de man op het dak was en wat de val heeft veroorzaakt is niet bekend gemaakt. De man is met onbekende verwondingen door een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis.

Brabant de op één na rijkste provincie
We doen het goed in Brabant als het om het vermogen gaat. Brabant blijkt namelijk de op één na rijkste provincie van Nederland. Het vermogen van de provincie was eind 2014 ruim drie miljard euro. Zeeland is de armste met 139 miljoen. Deze cijfers maakte het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bekend.