Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Solovoorstelling Jacques van Gerven

In het theater is Jacques van Gerven het bekendst als Sja van de Sjawi's, het komische trio waarmee hij tientallen jaren het land doortrok.
Als regisseur van theatergroep Valkenswaard regisseerde hij een groot aantal voorstellingen.
Nu is Jacques te zien en te horen in een soloprogramma, waarin hij begeleid wordt door Aloys Wetzer, het voormalige Sjawi-showorkest, aangevuld met gitarist Louis Baeten.

Brabants is de voertaal tijdens de voorstelling 'Keind in mij', waarin Jacques, Aloys en Louis het publiek in humor, ernst, vertellingen en muziek mee terug nemen naar het verleden en stil staan bij het leven van nu.

Wilt u kennis maken met een autochtone teddybeer, met een uitgeprocedeerde allochtone knuffelaap, met de Pindakaaskoning van Nederland? Komen dan.

Wilt kennis maken met de 91 jarige vader van Jacques, met zijn broer die denkt dat hij een banaan is en wilt u samen op zoek gaan naar de fantasie? Komen dan.

Dejavu
Peellaan 40 Son
Zaterdag 12 december, aanvang 20:15 uur
Kaarten € 12,50 via
0499 476439 of via de website: www.dejavu-son.nl


Wintermarkt Son en Breugel

De International Womens Club Eindhoven (IWCE) organiseert wederom een Wintermarkt dit jaar: op donderdag 19 november -van 10 tot 15 uur- bent u van harte welkom in Thermae te Son en Breugel.

Deze wintermarkt is een gezellige, sfeervolle markt waar je allerlei originele (kerst)cadeautjes kan vinden. Kleinschaligheid is troef en de producten zijn vaak van bijzondere herkomst of gemaakt met 't oog op duurzaamheid en ambachtelijkheid. Van handgemaakte accessoires en sieraden tot aardewerk en honing; het aanbod is heel gevarieerd. Ook als je alleen sfeer wil proeven, al dan niet met een kopje koffie en gebak, is deze Wintermarkt een aanrader.

Er is ruime parkeergelegenheid op het terrein van Thermae Son, Thermaelaan 2


Afbeelding
Afbeelding