Afbeelding
Foto:

Son weer aan de top

De afgelopen jaren was het niet altijd rozengeur en maneschijn voor de Son Heren 1. Seizoen na seizoen wist het vaandelteam van HTC nooit te claimen waar ze recht op hadden. Echter, dit jaar is het tij gekeerd. Na jaren afzien, bloed, zweet en tranen doet het team weer mee om het kampioenschap. Dat ze prachtig hockey spelen, is de afgelopen weken reeds duidelijk geworden. Top fitte spelers, snelle passing en prachtige individuele acties zorgden niet alleen voor sensatie en lof, maar leverde ze ook een felbegeerde tweede plaats in de ranglijst op, net achter Nuenen.
Aanstaande zondag ontmoeten deze twee grootheden uit de regio elkaar in het Sonse. De afgelopen jaren garandeerde deze derby altijd goed hockey en een zwaar bevochten wedstrijd. Nuenen trok in onderlinge ontmoetingen echter het vaakst aan het langste eind. Dit jaar blijkt Son na 5 keer winst op rij echter niet te verslaan. Aankomende zondag beloofd dan ook voor groot spektakel en emotie in de strijd om de koppositie.
Als u een sportliefhebber bent, nodigen we u graag van harte uit om de Sonse helden om 14:45 uur langs de lijn naar de overwinning te komen schreeuwen. Alles wordt uit de kast getrokken, inclusief een gezellig feestje na afloop.
Tot zondag!


Meiden C1 Kampioen

7 november was het zo ver, de 7e wedstrijd van het seizoen. Om 10:45 waren we weer allemaal op de club en de teambespreking kon beginnen. De teambespreking ging anders dan normaal want 1 van onze lieftallige coaches was er deze keer niet bij, met veel pijn in zijn hart natuurlijk. Het was een belangrijke wedstrijd voor ons, want we hadden namelijk kans om kampioen te worden (al mochten we het daar niet teveel over hebben) We gingen met goede moed het veld op en iedereen had er veel zin in. Het fluitsignaal klonk en we gingen er met zijn alle voor, iedereen volle bak en dat werd ook beloond, want namelijk in de eerste helft was de stand al 8-0, natuurlijk een heerlijke stand om de eerste helft mee te eindigen. In de rust kregen we belangrijke tips van Hendrik en Aimée, waar we zeker iets mee konden doen.
De tweede helft ging van start al meteen was de tweede helft een helft met heel veel kansen en die kansen werden ook beloond, want de ene goal kwam na de andere goal. De spitsen waren goed bezig en dat zie je ook aan het eind resultaat namelijk 13-0. Nadat het eindsignaal klonk was het nog maar de vraag of we kampioen waren, want om kampioen te worden moest HOD punten laten liggen tegen Den Bosch en ja hoor dat was het geval. Na de wedstrijd kregen we te horen dat HOD met 5-1 had verloren dus waren met zijn alle door het dolle heen, met champagne en al.
KAMPIOENEN!!!!!!
Met een mooie 21 punten op zak, en nog geen tegengoals! (Dit gaan we ook zo houden).
Na een paar leuke foto's te hebben gemaakt gingen we de ouders bedanken voor de goede support, en liepen we een rondje uit. Na afloop van de wedstrijd zijn we met heel het team een frietje/ijsje gaan eten en hebben we gezellig gekletst, kortom een topdag dus, een dag om nooit te vergeten.

Don't dream about it, but work for it!

MC1

Afbeelding