Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Gratis hardloopclinic
voor beginnende hardloper

Vanaf oktober 2015 is een speciale hardloopgroep voor prille beginners gestart bij de sportclub van Thermae Son. Om deze nieuwe hardloopgroep onder de aandacht te brengen verzorgd de club een gratis "Thermae Son hardloopclinic" op woensdag 25 november van 20.00 – 21.30 uur. De clinic zal verzorgd worden als leuke trainingsles met oefeningen, advies over hardlooptechniek en leuke tips onder leiding van een gediplomeerd hardlooptrainer. Na de hardloopclinic is het genieten van een gezonde Healthy smoothie en krijgen de deelnemers een leuk presentje.

Een hardloopgroep voor de beginnende loper
Al jaren kunnen gevorderde hardlopers in groepsvorm trainen bij Thermae Son onder de naam Wieloopthermae. Alleen nu is de vraag naar lessen voor de prille hardloopbeginner gegroeid. Op verantwoorde wijze lekker hardlopen buiten in de natuur. Juist bij frissere dagen heeft dit een ontspannende en verwarmende werking op het lichaam. De beginners les bestaat uit een warming-up, het doen van eenvoudige (kracht)oefeningen, looptechniek, een hoofdprogramma en het gezamenlijk uitlopen en een cooling-down met rekoefeningen. Iedereen loopt op zijn eigen niveau en kan in eigen tempo groeien. Je krijgt tips over verantwoord hardlopen, de juiste kleding en hoe je blessures kunt voorkomen. Hardlopen met of zonder doel, het maakt niet uit. Plezier in het sporten staat voorop. En mocht je willen dan kan je later altijd doorstromen naar de gevorderde Wieloopthermae hardloopgroep.

Aanmelden
Gratis inschrijven voor de "Thermae Son hardloopclinic" op 25 november kan via sport@thermaeson.nl of loop de sportclub binnen. Neem je vriend(in), collega, zus of broer mee. De beginnersgroep loopt volgens Thermae lesrooster iedere woensdag van 20.00 – 21.00 uur en elke zaterdag van 09.00 – 10.00 uur. Inschrijven voor een gratis proefles is altijd mogelijk via bovenstaande contactgegevens. Thermae Son is gelegen aan de Thermaelaan 2 te Son en Breugel. Kijk voor meer info op www.thermaeson.nl


Een warm gevoel… voor het goede doel!

Mogen wij u er op attenderen,
Dat er binnenkort hoog bezoek in ons mooie Son zal arriveren?
Op zondag 15 november, rond de klok van half 2, gaan we bij het Kanaal staan,
Want dan komen de Goedheiligman en zijn Pieten weer aan!
Het dorp zal Sinterklaas warm onthalen en hopelijk ten zeerste verblijden,
Door hem al dansend en zingend naar het stadhuis te begeleiden.
Daar zorgt onze Burgervader voor de wat meer formele procedure,
En beleven de Pieten weer allerlei bloedstollende avonturen!
En zit dit ook nog in uw Sinterklaasherinneringen?
De Ladies' Circle zorgt, net als vorig jaar, voor heerlijke versnaperingen!
Bij Restaurant 't Kleijn Geluck zullen de Ladies zich inspannen,
Om voor u en uw kinderen een verkoopstand te bemannen.
Voor warme chocomel, ranja en worstenbroodjes kunt u bij ons terecht,
En alle opbrengsten gaan naar het goede doel, mag worden gezegd.
Rond de klok van vier uur gaat de Sint weer verder op zijn pad,
En hopen wij dat iedereen een fantastische intocht heeft gehad!

Graag tot ziens op 15 november!
Ladies' Circle Son en Breugel


Afbeelding