Afbeelding
Foto:

Top Jazzavond bij Plein Public met leadzangeres Jane Onderwater en combo

Op zaterdag 28 november kunt u volop genieten bij Plein Public van een geweldige Jazz avond met zangeres Jane Onderwater en band. Heerlijke easy jazz muziek met prachtige gezongen jazzsongs. De zangeres van het combo heeft het ruige geluid van James Brown en het timbre van Lionel Richie. Niet voor niets wordt Jane Onderwater de koningin van de groove genoemd.

Vorig jaar traden zij voor de eerste keer op in de Boerderij. Iedereen die daar bij was kan zich zeker deze avond nog herinneren. Het werd een sfeervolle jazz-avond van geweldig hoog niveau. Het publiek stimuleerde de topmuzikanten tot improvisaties van grote klasse. En dat in ons eigen dorp.
Dat schept natuurlijk verwachtingen voor deze avond. Wilt u erbij zijn en genieten van ballads als Sunny en Mascerade kom dan op zaterdag 28 november naar de Boerderij Leeuwlaan 2 in Breugel.

Voorproefje
Wilt u alvast een voorproefje? Het volledige optreden van vorig jaar is terug te vinden op het Youtube-kanaal van de Boerderij Breugel.

Plein Public
Plein Public is een kleinschalige theaterorganisatie in Breugel die iedere laatste zaterdagavond van de maand een bijzonder optreden verzorgt in de Boerderij in Breugel. Niet alleen beginnende maar ook (semi-)professionele artiesten krijgen een kans om hun talent te tonen aan het publiek. Dit seizoen kunt u ook nog genieten van onder andere: Blue Dew, folkband met muziek en verhalen (30 januari 2016) en Standup-comedy ( 27 februari 2016).
De optredens beginnen altijd om half negen, tot ongeveer half elf. Of later, want dankzij de goede sfeer en de interactie met het publiek blijkt menig artiest moeite te hebben om te stoppen met optreden. Kom eens langs en beleef hoe het dichtbij gezellig kan zijn!

U bepaalt de prijs zelf
U bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaalt u zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond. We zien u graag op 28 november om 20.30 uur in de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel!