11-11-bal Dommelsoppers

Vrijdag 20 november aanstaande vindt weer het jaarlijkse 11-11-bal van de Dommelsoppers plaats in Oase. Voor diegene die zich afvragen wat is een 11-11-bal? Het is de eerste avond van C.V. de Dommelsoppers waarop alle dansers en danseressen hun dans presenteren, de raad van Elf zich laat bewonderen en waar de Prins en Prinses voor het komende carnavalsseizoen worden onthuld. Met andere woorden; het is DE opening van het carnavalsseizoen. En zeg nou zelf; een feestje op zijn tijd is nooit weg.
Anders dan voorgaande jaren is iedereen deze avond van harte welkom, er wordt dus geen aparte presentatie meer georganiseerd.
De avond begint om 20.00 uur en de zaal is open vanaf 19.45 uur open. Na de bekendmaking van de Prins en Prinses is er ook nog een geweldige afterparty.
Wij zien iedereen graag op vrijdag 20 november bij de start van dit mooie nieuwe carnavalsseizoen.


De Vergulde Lampekap

Op zondag 24 januari 2016 zullen er voor de 34 ste keer weer een zestal Brabantse tonpraters strijden om de felbegeerde publieksprijs "de Vergulde Lampekap".
Deze wedstrijd, die reeds jaren druk bezocht wordt door de vele liefhebbers van het Brabantse tonpraten, wordt gehouden in het VTA Blixems aan de Ouverture 2 te Eindhoven. Aanvang 20:00 uur.

Toegangskaarten voor deze avond € 12,50 per stuk.
De voorverkoop start op 1 december 2015 om 8:00 uur in het VTA Blixems.