Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Jouw Hartenwens in de dorpskerstboom!

Een dorpskerstboom? Dat is lang geleden! In 2006 is er veel verandert in het centrum van Son en Breugel en daarmee is de kerstboom ook van het toneel verdwenen. De gemeente, Son en Breugel verbindt en de winkeliers in het centrum hebben hun handen in één geslagen en dit heeft geresulteerd dat er vrijdag 11 december weer een echte dorpskerstboom van maar liefst 7 meter hoog in het centrum van Son en Breugel staat!

Er komt niet een gewone kerstboom, maar deze boom gaan we vullen met jouw mooiste wensen!

Uw wens voor een medebewoner uit Son en Breugel!
Ken jij iemand die wel een steuntje in de rug kan krijgen? Of iemand die het echt verdient om in het zonnetje gezet te worden? Kijk eens goed om je heen, misschien heb je wel een gezin in de straat wonen die door omstandigheden het even zwaar heeft, wat zou het dan leuk zijn als ze een mooi kerstpakket zouden ontvangen om zo even een onbezorgde kerst te hebben. Of die lieve buurvrouw die keer op keer de pakketjes aanneemt omdat je zo veel moet werken, hoe fijn is het om haar eens in het zonnetje te zetten en te verrassen met een hele grote bos bloemen of een doos heerlijke bonbons. Misschien ken je wel iemand die het echt nodig heeft om een avondje uit te gaan. Misschien heb jij nu al iemand in gedachten die jij iets vanuit jouw hart toe wenst?

Hoe werkt deze actie?
Koop een hartenwens bij de deelnemende winkels voor slechts €1,=, versier je bal, bedenk de liefste wens voor iemand anders en lever hem in voor 5 december bij de deelnemende winkeliers. Alle Harten gaan we ophangen in de grote dorpskerstboom op het raadhuisplein. Kom vrijdag 11 december om 17.00 uur naar het Raadhuisplein voor het ontsteken van de dorpskerstboom waar bekend gemaakt word welke 5 Hartenwensen er in vervulling zullen gaan.

Meer weten over de Hartenwens actie en de deelnemende winkeliers?
Kijk op het Winkelplein met 100% Aanbiedingen via de website http://www.sonenbreugelverbindt.nl/web/winkelplein

De "hartenwensenactie is mede mogelijke gemaakt door alle deelnemende winkeliers, Gemeente Son en Breugel en SonenBreugelVerbindt.nl en DeMooiSonenBreugelkrant!