Wie biedt er meer…? Eenmaal, andermaal: VERKOCHT!

Op zaterdag 16 april 2015 is het weer zover. Dan houden wij alweer voor de 18e keer onze jaarlijkse Goederen- en dienstenveiling. De veiling wordt gehouden in de zaal van de Zwaan.

Onze veilingmeesters, Raymond Bonnier, Ted Swinkels, Henri Jansen en Remco Heeren gaan dan weer een avond lang verschillende goederen en diensten onder de hamer brengen. Deze heren hebben hun sporen natuurlijk al dik verdiend als ex Prinsen van Krutjesgat of als zittingsavond presentator. Daarnaast zit het optreden natuurlijk in hun genen. Het beloofd weer een spectaculaire, leuke maar tevens serieuze avond te worden. Naast de gezelligheid en de mogelijkheid om mooie kavels te kopen op deze veilingavond is het ook een avond die ergens voor staat.

De organisatie van de Goederen en dienstenveiling bestaat uit vertegenwoordigers van drie verenigingen: CV De krutjesrapers, JC De Oase en VV SBC. Op vrijwillige basis verzamelen zij alle goederen- en diensten waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de jeugd van deze drie verenigingen.

Daarnaast kiest het bestuur van de Goederen- en dienstenveiling elk jaar één goed doel waarvan, eenmalig, een klein deel van de opbrengst naar toe gaat. Zo hebben wij in het verleden een Zwarte Pietenpak bekostigd, een bijdrage geleverd aan het schoolschaatsen op de IJsbaan, een financiële bijdrage geleverd aan de noodlijdende korfbalvereniging De Corridor en een bijdrage geleverd aan stichting Plons! Ook voor het komende jaar zoeken we weer een goed doel, u kunt zich hiervoor aanmelden bij het bestuur van de Goederen- en Dienstenveiling.

Wat kunt u zoal kopen op zo'n avond? Graag willen wij u de komende tijd op de hoogte houden van kavels die u kunt kopen.

We beginnen met de kavel,
Feestavond aangeboden door verschillende ondernemers.

Met deze avond koopt u een volledig verzorgde feestavond voor 40 personen. U bepaald de locatie en wij leveren drank, hapjes geluid en entertainment. Foolen audio en light levert het geluid, Habb Events een DJ, Drank wordt geleverd door Plus Verhoeven de Gentiaan, 40 luxe hapjes worden verzorgt door Van de Vleuten Catering en verekkes lekkere friet en snacks door Spierbal on Tour. Het entertainment word verzorgt door zanger Erik Knottnerus, een optreden van de 3 vraagtekens en tot slot zal Rob Verschuren een van zijn beroemde buuts voor dragen die speciaal voor deze avond herschreven is. Tevens wordt de avond vastgelegd op foto door Annemieke van Tinteren Fotografie zodat u later nog kunt nagenieten. Alles gaat in overleg en u krijgt van de organisatie een contactpersoon die alles voor u regelt. Mocht u meer personen willen uitnodigen dan kan dit in overleg met de organisatie.

Graag willen wij alle mensen die in het verleden dit mogelijk gemaakt hebben bedanken voor hun inzet. Jarenlang hebben Piet van de Maat, Aris Weel, Ad Louwers, Lambert van der Aa, Rinus Donkers, Albert Merks, Harry Verschuren, Hans Teulings en vele andere zich ingezet om deze avond tot een onvergetelijke avond gemaakt voor de kopers van deze kavel.

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur waarbij u de gelegenheid krijgt alle kavels te bekijken. Tevens is er een veilingboekje beschikbaar. Overigens worden de kavels van tevoren al bekend gemaakt via de lokale krant.

Als afsluiter van de avond krijgt elke koper van een kavel een uitsmijter aangeboden. Wij hopen natuurlijk op een grote opkomst met enthousiaste kopers.