Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Peuters zijn welkom op basisschool De Stokland

Vanaf januari start in de Stokland aan de Jupiterstraat te Breugel peuter(speelzaal) werk voor peuters van 2-4 jaar. Donderdag 26 november is er een informatieavond in de Stokland om 20.00 uur.

Peuter(speelzaal) werk
Tijdens twee vaste ochtenden per week is uw peuter welkom om te komen spelen met andere peuters. Korein kinderplein gaat op de Stokland het peuter( speelzaal) werk verzorgen. De voorbereidingen om voor deze groep zijn inmiddels opgestart en op de 26e kunt u tijdens de informatieavond een eerste kijkje komen nemen.
Pedagogisch medewerkers van Korein Kinderplein stimuleren tijdens deze uren de ontwikkeling van uw kind speels en gericht. Er wordt gewerkt met een VVE-methode (voor- en vroegschoolse educatie). De pedagogisch medewerkers zijn daarin opgeleid. Met de methode wordt de ontwikkeling van de peuter gestimuleerd en wordt er alvast voorbereid op de basisschool. In het activiteitenaanbod werken we waar het past samen met kleutergroepen.
Is een peuter eenmaal 4 jaar? Dan is de stap naar de basisschool zo gemaakt.
De ochtenden waarop peuter(speelzaal) werk geboden wordt, staan nog niet vast en wil Korein Kinderplein afstemmen met de ouders die er gebruik van willen gaan maken.

Verbrede school
De Stokland verbreedt met de komst van het peuter(speelzaal)werk het aanbod van
0-13 jaar in het nieuwe gebouw. U kunt naast onderwijs er ook terecht voor dagopvang (door KDV Piggelmee) , peuter(speel) werk en voor- en buitenschoolse opvang (door Korein Kinderplein).

Interesse
Wilt u de informatieavond bijwonen. We horen het graag via: a.jacobs@korein.nl
06 107 06 474 of Jupiterstraat@korein.nl.


Zij Actief Nijnsel heeft Beauty avond voor leden

Bij binnenkomst werden er groepjes gemaakt van 3 a 4 dames. Ons groepje ging als eerste naar SMOOTHIE: proeven en raden wat er in zit gemaakt door eigen leden.
Yvonne is pedicure en legt dingen van haar vakgebied uit , waarom een behandeling en wat er voor problemen kunnen voorkomen.
En laat de instrumenten zien die ze gebruikt.
Een van de dames krijgt een voetenbadje en daarna een massage.
Linda heeft een huidpraktijk en vertelde over haar vakgebied, waarom ze zich specialiseerde in huid verbeterende behandelingen .
Een dames wordt opgemaakt en Linda vertelde waarom ze voor deze producten gekozen heeft.
Voetreflex, werd gedaan door Ria en Elly, 2 leden van onze vereniging, een paar dames uit ons groepje kregen een behandeling.
Deze werd als erg ontspannen en prettig ervaren.
Vera vertelde over haar vakgebied massagetherapie, dit is een vorm van alternatieve geneeswijzen. Er wordt naar de gehele mens gekeken, waar de klacht vandaan kan komen. En kan er daarna aan de hand daarvan een behandeling gestart worden.
Door de 5 genodigde dames werd alles duidelijk vertelt en of gedemonstreerd.
Het was een leuke avond, zeker voor een nieuwkomer als ik.
Je wordt erg warm ontvangen.
Bedankt! Zeker de dames die uitleg kwamen geven! Super.
En de organisatie bedankt!

www.zijactiefnijnsel.nl