Winnaars Lions Peaceposter

Onder het thema Share Peace / Deel Vrede hebben dit jaar bijna 300 kinderen van de groepen 7 en 8 met ongekend enthousiasme en met de hulp van hun onderwijzers dit jaar wederom gezorgd voor een mooie stapel peaceposters.

Het jaar 2015 is een jaar gebleken van zeer kleurige posters en tevens kwam het thema, Deel Vrede, vaak zeer duidelijk terug in de ontwerpen.
COMPLIMENTEN GROEPEN 7 EN 8!
Afgelopen Woensdag de 11e November was het dan zover. Om vier in de middag begon de prijsuitreiking. (in onze bibliotheek)
Met de genomineerde posters achter zich opende onze burgermeester de middag en gaf het woord aan een van onze veteranen die met een delegatie aanwezig was.
Wie kunnen beter vertellen over de waarde van vrede dan onze veteranen. Er werd muisstil en met volle aandacht geluisterd.
Daarna riep de burgermeester een voor een de winnaars naar voren.
Van iedere school een 1e en een 2e prijs. (cadeaubonnen van 15 en 10 euro)
Allemaal kaartjes voor Bobbejaanland. (met dank aan Bobbejaanland).
De drie hoofdwinnaars kregen daarbovenop nog een elektrische tandenborstel. (geschonken door Tandheelkundig Centrum Son en Breugel).
Ook gaan deze drie van het voorjaar hun grote hoofdprijs in ontvangst nemen; een rondvlucht boven Son en Breugel. (sponsor: dierenartsenpraktijk 't Harde Ven)
Van het voorjaar zal de Lions Club contact hierover opnemen.
Al met al weer een geslaagde peace poster wedstrijd. Er is nagedacht over vrede en geen vrede. Delen van vrede. Hoe maken we om ons heen vrede en hoe houden we dat?
Graag groepen 7 tot volgend jaar voor de 14e editie en groepen 8 succes met jullie nieuwe schoolopleiding volgend jaar.
1e hoofdprijs Karlijn Jansen van de Bloktempel.
2e hoofdprijs Lieke Foolen van de Stokland.
3e hoofdprijs (de publieksprijs) Victoria Baljan van De Ruimte.
(deze drie posters zijn ingezonden voor de districtswedstrijd en maken een kans op 1e prijs nederland.)

Woensdag 18 november a.s. kunnen in de bibliotheek te Son en Breugel om 4 uur in de middag nog prijzen opgehaald worden door diegenen die het niet gelukt was bij de prijsuitreiking aanwezig te zijn.