Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Golfclub Son

De Golfclub Son maakt deel uit van het Sportpark de Gentiaan, een par-3 baan met 9 holes, vol sportieve uitdagingen voor de geoefende en de niet-geoefende golfer. GolfclubSon heeft ruim 500 leden en kent een grootse inzet van leden/vrijwilligers. Dat vormt ook de kern van de club, vol enthousiaste leden. In het zonovergoten weekend van 29 en 30 augustus 2015 werd het 25 jarig jubileum gevierd met heel veel lustrumfestiviteiten mede dankzij die vrijwilligersinzet.

De Golfclub Son gaat verder……op naar het volgende lustrum! Op de eigen – binnenkort verder vernieuwde - site www.golfson.nl bruist het alweer van de vele aktiviteiten. Kijk er eens naar. Sportieve aktiviteiten voor jong en oud. Er is een golfschool van Piet van Eijndhoven, een gezellige bar met een clubhuismanager en een team van vrijwilligers, ja zelfs in de zomertijd een "nightball- competitie" , centraal in het dorp gelegen, waar jij van harte welkom bent (lopend, met auto of met de fiets). Het laagste lidmaatschapsgeld van de directe omgeving en geen reservering is nodig om even een "rondje" te lopen. Natuurlijk organiseren we ook wedstrijden op golfclubs in de wijde omgeving in Nederland, óók in Belgie en Duitsland!

In deze krant beperken we ons tot je aandacht voor de steeds wijzigende informatie van onze prachtige site: www.golfson.nl , en de komende ALV (Algemene LedenVergadering) op donderdag 26 november 2015. De agenda voor die avond staat boordevol zaken , zoals een marketingbeleidsplan, begroting 2016 en verkiezing van een nieuwe voorzitter. Kom eens langs en word lid (goed voornemen voor 2016. Sportieve groet.


Succesvol Lounge 8 in Nijnsel heeft verbouwd

Het is nog maar een jaar geleden dat Lounge 8 zijn deuren opende aan de Sonseweg 3in Sint-Oedenrode. Ruim 200 zitplaatsen leek groot voor Nijnsel, maar bleek te klein en na een verbouwing gedurende de zomermaanden is de achterzaal sinds 28 oktober ook geopend voor publiek.

Niet alleen tafeltjes, maar ook Japanse kamers, knusse nisjes en een extra VIP room zorgen voor nog meer beleving en mogelijkheden voor de gasten.
Voorheen kon er alleen voor een vaste prijs gegeten worden v.a. €23.80 p.p., nu kunnen er ook cocktails gedronken worden en hoeft niemand meer in de entree te wachten, maar kan er eerst van een drankje genoten worden in de speciale Loungehoek bij de DJ.
Lounge 8 is 7 dagen per week geopend, dus ook tijdens de feestdagen.

De prijzen voor het kerstmenu op 1e en 2e kerstdag zijn € 37.50 p.p. incl. een welkomstcocktail en luxe verrassingsgerecht.
Wie gerechten wil komen afhalen kan dagelijks terecht vanaf 16.00 uur, maar het is verstandig om naast kerstreserveringen de afhaalbestellingen ruimschoots vooraf door te geven. Dit kan dagelijks vanaf 13.00 uur via 0413750811