Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

Sfeervolle avond bij Style@home

25 november, een koude en regenachtige avond, PSV –Manchester speelt: een mooie avond voor dames( en een enkele heer) om een bezoek te brengen aan Style@home.

Door: Henriette van Berkel

Sinds 3 jaar is Woninginrichting Style@home in zijn huidige vorm gevestigd aan de Nieuwstraat in Son en Breugel. Voorheen bestond het bedrijf een aantal jaren onder de naam Mo&El. Een zaak waar men terecht kan voor alles wat het interieur van uw huis kan verfraaien. Niet alleen meubels, maar ook lampen, kasten en karpetten zijn er in vele soorten te koop. Daarnaast is het ook een adres voor kleinere aankopen of cadeaus , zoals de vele kaarsen, kandelaars en in deze tijd ook kerstversieringen. Eigenaresse Monique kan u samen met collega's Pim en Anneke adviseren over al uw vragen die met inrichting van uw huis te maken hebben.
Dit jaar organiseerden zij voor de eerste keer 2 sfeeravonden voor hun klanten en andere geïnteresseerden. Op 18 en 25 november stond de deur 's avonds open om klanten in een sfeervol ingerichte zaak gelegenheid te geven rustig te winkelen. De kerstverlichting brandde, evenals de kaarsen, en hapjes en drankjes stonden klaar om de gasten een hartelijk welkom te bezorgen.
Vele klanten hebben deze avonden bezocht en daarbij genoten van de feestelijke sfeer, van de ideetjes die ze hebben opgedaan en zeker ook van de aankopen die mee naar huis gingen.
Monique vertelt dan ook dat ze kan terugkijken op 2 meer dan geslaagde avonden. Ze geeft aan dat er de laatste tijd duidelijk weer meer interesse is om gezelligheid in huis te brengen, klanten willen hiervoor weer graag geld uitgeven. Gezien het succes van deze 2 avonden is het niet uitgesloten dat er in de toekomst meerdere van deze avonden bij Style@Home zullen volgen. Tot die tijd bent u welkom in de winkel aan de Nieuwstraat in Son.


Schrijvers gezocht

Zou je het leuk vinden als jouw artikelen in de krant staan?
Krijg je vaak te horen dat je nieuwsgierig bent?
Heb je vaak ideeën voor ons dorp of ken je veel interessante verhalen en/of mensen?
Ben je vaak met taal bezig en durf je initiatief te nemen?
Misschien schuilt er dan wel een journalist in jou!!

Maar een baan heb je al…. (of al gehad) en een carrière switch is geen optie.
Geen probleem: bij DeMooiSonenBreugelkrant is er gewoon plaats voor schrijvers zoals jij.

Probeer het gewoon….. het zou MOOI zijn als jij ons team komt versterken!


Doe mee met de Hartenwensactie


Doe ook mee met de "Hartenwensactie van een bewoner voor een bewoner" en ga naar een van de deelnemende winkeliers; Let op, je "Hartenwens" ophalen en terugbrengen vóór 5 december!

AH, Angela's Kroonjuweeltje, Ariana Afghaans restaurant, Bouwdewijns schoenen, Basten woninginrichting, Bergmans Jeanshouse, Cafetaria Spierings, Craftgarden, Cootje kinderkleding, Davivente, De Barbier, De Soepkom, De Wereldwinkel, De Dames, Die2, Duncan Weijers Groenstylist, Digison, Gall en Gall, HEMA, Henri's place, Kado en Zo, Kringloop, Marie Claire, Mooj, NouLou, Optiek Verhoeven, Plein 5, Primera, Restyle kids , Style at home, Toerkoop Son, Traverse, Voor een prikkie.

Meer info, ga naar het Winkelplein via de website, www.sonenbreugelverbindt.nl/web/winkelplein/actieplein


Afbeelding
Afbeelding