De Poster voor het jeugdcarnaval 2016
De Poster voor het jeugdcarnaval 2016 Foto:

Eigen feesttent voor de jeugd

Tijdens de evaluatie van de jeugdcarnaval 2015 werd het al snel duidelijk dat 2016 een andere aanpak nodig heeft. Son en Breugel schreeuwt om een eigen feesttent voor de jeugd en dat geluid komt vanuit verschillende kanten.

Een groep enthousiaste en gedreven dorpsgenoten zijn samen gaan zitten om dit idee uit te werken naar een volledig plan, om een pracht van een carnaval 2016 te realiseren. Bewust van de succesvolle tienertenten in de omgeving, is de lat hoog gelegd om "Jeugd Carnaval Son en Breugel" vanaf 2016 jaarlijks op de kalender te krijgen.

Maar wat is er dan allemaal nodig voor zo'n evenement ?
Allereerst natuurlijk een locatie en een feesttent.De feesttent komt te staan op het Oranjeveld, een uitstekende locatie met voldoende ruimte. Naast de feesttent komt er een afgesloten, verlicht buitenterrein waar de jeugd een frisse neus kan halen, bij kan kletsen en waar ook de frietkar zal staan.
Op het Oranjeveld komt een afgesloten, verlichte fietsenstalling, waar onbezorgd de fiets kan worden achtergelaten voor maximaal carnavalsplezier. Op en rond het Oranjeveld zullen vrijwilligers een oogje in het zeil houden, om ervoor zorgen dat alles netjes en ordelijk zal verlopen. Professionele beveiligers zullen aanwezig zijn om de vrijwilligers hierbij met raad en daad bij te staan.

Wat kunnen we verwachten met de carnaval ?
Tijdens de carnaval zal de feesttent elke avond geopend zijn van 19:00 – 00:30, en dat voor de jeugd van 10 tot 17 jaar. De entree zal € 5,- per avond bedragen, een passe partout voor 4 avonden is € 15, Voor het progamma van de avonden gaan we gebruik maken van de kennis en kunde van onze dorpsgenoten. De dj's van de carnaval 2016 komen van "HabbEvents", dit zijn doorgewinterde professionals die elk weekend van een feestje, een onuitwisbare herinnering maken!
Artiesten van "Berk Music" van Adri van de Berk. Double DJ's, Gebroeders Ko en de Alpenzusjes staan op ons podium. Fantastisch licht en geluid van Foolen Licht & Geluid", zoals altijd garant voor een beleving. En als afsluiter op de dinsdagavond, een schuimparty, een bruisend eind van de carnaval.

Zoals altijd met een groot evenement, zal ook dit gepaard gaan met momenten waarbij er ongemak kan worden ervaren als gevolg van de muziek, feestvierende jongeren en het verlichte terrein. Vanzelfsprekend wordt er, naast alle inspanningen voor een geweldig feest, alles aan gedaan om dit tot een minimum te beperken. Omwonenden worden per brief ingelicht over dit evenement en tijdens de carnaval zal er een telefoonnummer worden doorgegeven waar eventueel ongemak kan worden gemeld.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.jeugdcarnavalsonenbreugel.nl. Volg ons via Facebook en Instagram voor de allerlaatste nieuwtjes en acties voor gratis passe partouts!