Indoor Bootcamp in Son en Breugell
Indoor Bootcamp in Son en Breugell Foto:

Indoor Bootcamp
in Son en Breugel

Vanaf januari heeft Son en Breugel een nieuwe waanzinnig gave workout 'Indoor Bootcamp' in gymzaal De Bongerd in Breugel!
Veel mensen kennen bootcampen van het sporten in de bossen waarbij deelnemers natuurlijke obstakels overwinnen en diverse oefeningen doen.
Veel deelnemers haken echter in de wintermaanden af, omdat het al vroeg op de avond donker is buiten en de weersomstandigheden het niet altijd fijn of veilig maken de obstakels blessurevrij te kunnen overwinnen.
De oplossing hiervoor is 'Indoor Bootcamp'. In een sporthal met een groep mensen ondergaan deelnemers onder professionele begeleiding uitdagende oefeningen die alleen of als groep overwonnen moeten worden. Indoor bootcamp lijkt een beetje op 'apenkooien', zoals misschien nog wel bekend is van de basisschool.
Tijdens de workout worden de spieren en conditie getraind, maar er wordt ook zeker een beroep gedaan op het uithoudingsvermogen. Deelnemers maken hierbij gebruik van diverse materialen die in de gymzaal aanwezig zijn, zoals klim- en klautermaterialen. Daarnaast maken ze gebruik van diverse materialen die personal trainers vaak gebruiken, zoals kettlebells, suspension trainers, ropes en bokshandschoenen.
Indoor bootcamp vs. Fitness
In Nederlands doen veel mensen aan fitness. Deelnemers starten enthousiast bij een fitnesscentrum om aan hun doelstellingen te werken. Helaas behalen weinig deelnemers hun doelstelling of ze houden het niet lang vol. Vaak is dit te wijten aan te weinig of geen begeleiding en te weinig uitdaging op de apparatuur en met de oefeningen. Deelnemers moeten daarnaast een ijzersterke discipline hebben om wekelijks het fitnesscentrum te bezoeken en daar zo hard te trainen dat ze vooruitgang boeken.
Indoor bootcamp is een groepsles waarbij een enthousiaste trainer deelnemers uitdaagt individueel of in groepsverband diverse oefeningen te doen die spannend en leuk zijn. Deelnemers zullen ervaren dat ze door het enthousiasme van de trainer en door het in groepsverband uitvoeren van oefeningen, uiteindelijk wel hun doelstelling behalen. Ze boeken vooruitgang en willen daardoor de volgende les ook weer mee doen.
Wie verzorgt deze lessen?
Deze lessen worden verzorgd door Kengy Roux (39 jaar). Kengy is sportdocent voor de opleiding Wellness & Lifestyle in 's-Hertogenbosch. Hier leidt hij studenten op tot fitness-/personal-/bootcamptrainer. Daarnaast leidt Kengy als zelfstandig ondernemer mensen op tot fitness-/personal- en groepslestrainer.
Wie kan hier aan deelnemen?
Mannen en vrouwen (max. 25 deelnemers) tussen de 20-45 jaar die het leuk vinden om in een prettige sfeer uitgedaagd te worden met diverse oefeningen, kunnen deelnemen. Ervaring met bootcampen is niet nodig.
Wanneer is de start?
De indoor bootcamp lessen worden verzorgd op de woensdagavond van 20.00 uur tot 21.00 uur vanaf woensdag 6 januari tot en met woensdag 30 maart.
Waar?
Sporthal De Bongerd in Breugel.
Meer informatie en of aanmelden: www.kengyssupport.nl info@kengyssupport.nl 06-52542735