Bart Aanraad en Priscilla Janssen
Bart Aanraad en Priscilla Janssen Foto:

Voor het eerst vrijwilliger
op de ijsbaan

Bart Aanraad en Priscilla Janssen, beide al meer dan 10 jaar bewoners van de Heriklaan 2 – 4, zijn dit jaar voor het eerst vrijwilliger op de ijsbaan.

Bart en Priscilla zijn allebei bekende gezichten in ons dorp – als u door de Nieuwstraat loopt ziet u ze vaak rondrijden. Zij zijn al jaren samen – hebben verkering en hebben dat middels een ring bevestigd. Ze wonen in een hele gezellige woongroep op de Heriklaan met o.a. Job, Jeffrey en Mohammed.
Al vanaf het eerste ijsfeest komen ze samen als trouwe bezoekers kijken. Vooral het Smeltfeest is voor hun altijd favoriet – artiesten zoals De Gebroeders Ko zijn heel populair op de Heriklaan.

Afgelopen jaar hadden ze al gesproken over de mogelijkheid om eens vrijwilliger te kunnen zijn. Aan de rand van de baan – bij de entrée kaartjes controleren – dat leek hun wel wat.
Dit jaar zijn wij als organisatie blij dat zij ons komen ondersteunen. Zoals we al jaren zeggen; dit ijsfeest is voor, door en van de inwoners van Son en Breugel en het is geweldig dat ook bewoners van Zonhove of de Heriklaan ook komen helpen om dit IJsfeest weer een super evenement te laten zijn.
Bart en Priscilla zijn ingeroosterd op 22 en 23 december. Zij zullen dan in de middag de kaartjes controleren!


Kidscorner

Voor de allerkleinste kinderen hebben wij in Son een speciaal afgesloten deel op het ijs, de Kidscorner.
Hier kunnen kinderen (ook oudere kinderen) leren schaatsen in een veilige omgeving. Zonder dat ze omver geschaatst worden door de overige schaatsers. Toen we vroegen aan Gerard de Rooy of hij deze KidsCorner wilde sponsoren was hij direct zeer enthousiast. Hij is zelf vader van 3 kleine kinderen die ook veel gebruik maken van onze ijsbaan. We zijn natuurlijk zeer dankbaar met de Sponsoring van G.M. De Rooy & Zonen (transportbedrijf De Rooy). Gerard is zelf ook vaak aanwezig op de ijsbaan en is blij dat het IJsfeest dit jaar weer op de vertrouwde plek op het kerkplein gehouden kan worden.
Wij wensen hem namens IJsfeest Son en Breugel heel veel succes in de komende Dakar Rally.
(LOGO DE ROOY)


Priscilla en Bart met de Gebroeders Ko tijdens het smeltfeest van 2011  (Archieffoto: Annemieke van Tinteren)
Afbeelding