Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

Op zoek naar een nieuw bestuur

IJsfeest Son en Breugel is een stichting die er voor heeft gezorgd dat er de afgelopen 6 jaar een IJsfeest is geweest.

Het huidige bestuur bestaat uit een aantal mensen die nieuw zijn, een aantal mensen die de eerste jaren hebben meegedaan en dit jaar zich nogmaals hebben aangesloten en een aantal mensen die er al vanaf dag een bij hebben gezeten. Bijna het voltallige bestuur heeft aangegeven dat er vanaf 2016 een nieuw bestuur moet komen.

Dus zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die willen plaatsnemen in een nieuw te vormen bestuur.

In de afgelopen jaren is er veel kennis opgebouwd en zijn er draaiboeken gemaakt. Het is best veel werk maar dat word eerlijk verdeeld onder de verschillende bestuursleden. Onder elk bestuurslid wordt een subgroep gezet waarmee je gezamenlijk het werk kan oppakken. Zo is de huidige verdeling, vrijwilligers, sponsoring, PR en media, facilitair, penningmeester, voorzitter, notulist. Het is dus de bedoeling dat er ongeveer 6 tot 8 mensen deze kar gaan trekken. Voordeel van het huidige bestuur is dat we allemaal verschillende achtergronden hebben en contacten. Dit heeft altijd zeer plezierig gewerkt.

We laten een gezonde stichting achter. Het is een leuke en gevarieerde bezigheid die veel goodwill kweekt. Het is ook echt een uitdaging om dit te doen en je leert heel veel mensen kennen. Tijdens het IJsfeest zijn we ook aanwezig om eventueel vragen te beantwoorden.
Vind je het leuk om deel uit te maken van een nieuw te vormen bestuur meld je dan nu aan bij info@ijsfeestsonenbreugel.nl


Colofon Ijsfeestkrant

Oplage 9200 exemplaren
Deze speciale editie van de ijsfeestkrant Son en Breugel is een uitgave van DeMooiSonenBreugelKrant. In samenwerking met stichting ijsfeest Son en Breugel.
Acquisitie:
DeMooiSonenBreugelKrant
verkoop@demooisonenbreugelkrant.nl
Redactie:
Stichting ijsfeest
Fotografie:
Annemieke van Tinteren

Wij willen iedereen die geholpen heeft aan het tot stand komen van deze uitgave heel erg bedanken.
Aan de inhoud van deze uitgave is alle mogelijke zorg besteed. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend. De uitgever zal geen aansprakelijkheid aanvaarden. Niets uit deze uitgave mag op enigerlei wijze worden verveelvoudigd en / of openbaar worden gemaakt.