De Poster voor het jeugdcarnaval 2016
De Poster voor het jeugdcarnaval 2016 Foto:

Jeugd Carnaval 2016,
kaartverkoop begonnen !

Nog 5 weken te gaan voor de carnaval begint, maar de inschrijving voor de kaartverkoop is al open.

De aanmeldingen lopen al binnen. Waarbij we nog maar eens extra willen aangeven, dat iedereen die heeft ingeschreven gegarandeerd polsbandjes heeft.
De vrije verkoop van polsbandjes is er enkel in beperkte mate.
De voorbereidingen zijn klaar, maar wat daar allemaal bij komt kijken zeg ! Ik geef U graag een kijkje achter de schermen. Enkele maanden geleden begonnen met de start en het samenstellen van een comité. Daarna gesprekken gevoerd met meerdere belanghebbende partijen, zoals daar zijn de Krutjesrapers, de Zwaan, de Dommelsoppers, CV Wa gij wilt, Oase en de gemeente.

Door de vele positieve en ondersteunende geluiden besloten om de jeugdcarnaval te gaan organiseren. En toen begon het pas echt, want het enige wat vast stond was de datum! Het regelen van een locatie, vergunning, tent, licht, geluid, tafels, frietkraam, hekken, buitenverlichting, dj's, artiesten, posters, flyers, website, artikel in de krantjes, water, elektriciteit, fietsenstalling, informatie brief voor de buurt, en nog een paar zaken meer.
Na al die noodzakelijkheden geregeld te hebben, blijven er nog enkele zeer belangrijke taken over. Namelijk het continue informeren van de jeugd over deze carnavalstent, het zoeken naar sponsoren en het zoeken naar vrijwilligers voor de opbouw en de carnavalsdagen.
Waarbij we voor de sponsoren de drempel zeer laag hebben gelegd, tijdens de carnavalsdagen voor € 50,- een bord of doek plaatsen bij de jeugdtent. Waarbij ik kan opmerken dat vele kleine ondernemers van Son en Breugel dit idee zeer enthousiast ontvangen.
Vrijwilligers is een noodzaak, daar valt of staat zo'n heel evenement mee. Een veel gehoord geluid is, "we kunnen niet zonder deze mensen en er zijn er altijd tekort". Maar dat is ook gewoon waarheid, deze groep mensen is de motor van veel evenementen, zowel bij het organiseren als bij de daadwerkelijke uitvoering. Daarom in dit stukje een oproep voor de vrijwilliger voor jeugd carnaval 2016.
Meld uzelf aan zodat we zo snel mogelijk aan Son en Breugel kunnen melden dat ook dit stukje van de jeugdcarnaval is geregeld !
Voor alle informatie kunt U terecht op onze website www.jeugdcarnavalsonenbreugel.nl Ook kunt U een email sturen naar info@jeugdcarnavalsonenbreugel.nl.


Even Mooi rechtzetten

"Henrie Jansen heeft vorige week een inkijk gegeven in zijn voorbereiding naar de zittingsavond als Tonprater, hij heeft hierin aangegeven dat hij veel steun heeft aan de commissie, maar hij is hierin het "beste perd van stal" vergeten te benoemen; Lambert van der Aa, Henrie zal dit met Lambert goedmaken met een pilsje".