Ladiesnight Vestzaktheater 2016
Ladiesnight Vestzaktheater 2016 Foto: Annemieke van Tinteren

Ladies Night, trend van 2016?

Het lijkt inderdaad een trend te worden, een avond speciaal voor dames, bij voorkeur tijdens een belangrijke voetbalwedstrijd op TV! Het Vestzaktheater in Son en Breugel organiseerde voor het derde jaar een mooie avond met diverse aantrekkelijke stands van lokale ondernemers.

Door: Henriette van Berkel
Foto: Annemieke van Tinteren

Er was aan alles gedacht: kleding, tassen, sieraden, bloemen, persoonlijke verzorging en natuurlijk ook aan de inwendige mens. Ook de Wereldwinkel liet zich niet onbetuigd met hun eerlijke artikelen. Aandacht voor het spektakel Samenloop voor Hoop was er volop, mascotte Sam nodigde diverse dames uit om samen met hem op de foto te gaan. We zullen Sam de komende tijd nog vaak op diverse evenementen ontmoeten om deze actie onder de aandacht te brengen.
Tijdens 2 modeshows werd de mode voor het voorjaar en de zomer op een ongedwongen manier door bekende dames van de betreffende modezaken geshowd. Dat maakt het voor de bezoekers ook meer herkenbaar en werd bijzonder gewaardeerd. Ook de danspresentatie van de dames van Son Sport werd met veel belangstelling en soms met wat jaloezie bekeken.
Vanwege het succes van het eerste jaar waren er nu 2 avonden uitgetrokken om zo meerdere gasten te kunnen verwelkomen. Op deze manier bestaat voor iedereen de mogelijkheid om rustig bij elke stand te kijken, te passen en te kopen. En natuurlijk was er alle gelegenheid om een drankje te drinken en met vriendinnen bij te praten. Een mooi avondje dus!


Spaar voor porseleinen Servies bij EMTÉ!

De EMTÉ supermarkt aan de van Gentlaan in Breugel begint het voorjaar wel heel voordelig. Gedurende 11 weken, van zondag 13 maart tot en met zaterdag 28 mei, kunnen klanten bij EMTÉ namelijk sparen voor een gratis porseleinen servies!

Supermarktmanager Robbert van Corven: "De afgelopen acties bij EMTÉ zijn positief ontvangen door de consument, ik verwacht daarom ook weer veel van onze servies actie. Het betreft porseleinen servies van Intermezzo. Een merk dat veel in de horeca wordt gebruikt en een hoogwaardige kwaliteit biedt."

In de actieperiode krijgt men bij aankoop van elke €10,- aan boodschappen een spaarzegel. Bij vele scherp geprijsde actieartikelen krijgt de klant zelfs nog een extra zegel. Bij 10 zegels is de spaarkaart al vol en neemt de klant een deel van het servies naar keuze gratis mee naar huis. Robbert: "Voor veel van onze klanten is de spaarkaart snel vol te maken. Ook voor de kleinere huishoudens is het prima mogelijk om verschillende delen van het servies bij elkaar te sparen, aangezien de actie elf weken duurt en helemaal omdat er iedere week flink wat extra actieproducten geselecteerd zijn waarbij we zegels weggeven."

"En wij gaan vliegend van start met onze serviescampagne… In de eerste week geven wij namelijk dubbele zegels uit. Bij elke €10,- aan boodschappen ontvangt de klant maar liefst 2 zegels!"