Website Son en Breugel Actief stopt

In 2013 heeft de gemeente Son en Breugel samen met Sportstimulering Nederland en de LEVgroep het initiatief genomen tot het lanceren van een digitaal platform voor het verenigingsleven in Son en Breugel.
Dit was de website www.senbactief.nl, met een apart onderdeel voor Sjors Sportief/Creatief.
De website Son en Breugel Actief komt per 4 april 2016 te vervallen.

Alternatief
De verenigingen die gebruik maken van Son en Breugel Actief worden in de gelegenheid gesteld om hun activiteiten over te brengen naar de website Son en Breugel Verbindt (www.sonenbreugelverbindt.nl). Hierdoor kan Son en Breugel Verbindt uitgroeien tot de door ons gewenste brede website voor alle sociale en maatschappelijke activiteiten in Son en Breugel.
De jeugdactiviteiten van Sjors Sportief/Creatief gaan door op een eigen website www.sjorsportief.nl.

Tot eind april nog in de lucht
Alle verenigingen die gebruik maken zijn de afgelopen week over deze wijziging op de hoogte gebracht. Tot eind april kunnen verenigingen hun berichten lezen en veiligstellen. Per 30 april 2016 gaat de website uit de lucht.
Voor vragen over deze wijziging kunnen verenigingen contact opnemen met Paul Dekkers, combinatiefunctionaris LEVgroep. Vragen over het omzetten van de gegevens naar de website Son en Breugel Verbindt kunnen zij stellen via info@sonenbreugelverbindt.nl.
Alle vereniging-contactpersonen van Son en Breugel Actief ontvangen van hen ook een e-mail met instructies over de inrichting van een eigen pagina op Son en Breugel Verbindt.

Natuurlijk kunnen ook verenigingen die geen gebruik hebben gemaakt van Son en Breugel Actief zich aanmelden bij Son en Breugel Verbindt.


Jeugd geeft uitleg over
mobieltjes aan senioren

Mobieltjes uitleg 14 april. Vragen over uw mobieltje? Op donderdag 14 april van 15:00u tot 17:00u staat er weer een leuke mobieltjesdag op het programma. Dit is een samenwerking tussen de Seniorenraad en de LEVgroep. Er zijn al meerdere bijeenkomsten geweest waarin jeugd uitleg geeft aan senioren over mobieltjes, bijv toevoegen contacten, whats app, foto's maken en sturen. De jeugd van groep 8 van Basisschool de Sonnewijzer zullen dit keer hun kennis en wijsheid op het gebied van mobieltjes in gaan zetten. Deze bijeenkomst is in de Boerderij en toegang is gratis. Alle senioren uit Son en Breugel met vragen zijn van harte welkom! Er is een kopje koffie, thee en wat lekkers.