Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

Warme aanloop naar een ijskoud feest!

De narcissen staan in bloei, de eerste lentedag is een feit. Maar achter de schermen worden de eerste stappen alweer gezet voor het IJsfeest 2016-2017!

Door: Henriette van Berkel

Het grootste evenement van het jaar, van iedereen en voor iedereen: IJsfeest Son en Breugel. Met een gedeeltelijk nieuw bestuur zijn de voorbereidingen al in volle gang. Vanaf 16 december 2016 tot en met 08 januari 2017 kan er door jong en oud weer volop worden geschaatst op een prachtige baan . Gezien de vele activiteiten die er op en rond de baan gaan plaats vinden, zal de stichting zich vanaf nu geregeld aan u presenteren. Het bier curling staat uiteraard op het programma, evenals een Ladies Night.
Een aantal bestuursleden hebben na een aantal jaren actief te zijn geweest, hun functie neergelegd. Het betreft: Hendrik Jan Guitink, Jan Basten, Ronald Dinkelberg en Pierre van Tinteren. Zij stonden 6 jaar gelden aan de wieg van het IJsfeest. Als nieuwe bestuursleden zijn aangesteld: Camille Appels, Willem Wennekes en Ashwin Balk. Samen met Rob van Kempen, Paul & Syreeta van der Vleuten en Henriette van Berkel gaan zij ervoor zorgen dat het ook dit jaar weer een ijselijk feest gaat worden.
En natuurlijk kan er geen feest zijn zonder sponsoren en zonder vrijwilligers. Deze zullen de komende tijd dan ook actief worden benaderd om een bijdrage te leveren aan dit evenement. Van de sponsoren wordt een mooie geldelijke bijdrage gevraagd zodat het feest financieel draagkrachtig is. Daarnaast zal er weer een beroep gedaan worden op vele vrijwilligers. Samen met de sponsoren zijn zij de belangrijkste dragers van het ijsfeest. Gezien de reacties van de laatste jaren zal beide geen probleem zijn, zo verwacht de Stichting.
Wij houden u tijdens de zomermaanden op de hoogte van de voorbereidingen voor de ijspret!


Goederen- en Dienstenveiling voor ieder wat wils!

Op zaterdag 16 april as wordt de jaarlijkse goederen- en Dienstenveiling weer gehouden. Op deze veiling heeft u de kans om weer mooie producten of handige diensten aan te kopen. De opbrengst van deze avond komt geheel ten goede aan de jeugd van jeugdcentrum Oase, CV De Krutjesrapers en vv SBC. Tijdens deze avond komen er meer dan 170 kavels onder de hamer, voor ieder wat wils. Wat wordt er zoal geveild:

Heijmans Glas: een dag of weekend een springkussen overdekt met glijbaan, Hoveniers H.M. Kapteijns, snoeiwerkzaamheden tuin 4 uur, Volendammer Vishandel Pelk: luxe visschotel 6 personen, Kuijten Witgoed: retro koelkast/vriescombi, Wens Creatie: 1 uur persoonlijk advies Facebook marketing voor 1 persoon, Brandweer Son en Breugel: kinderfeestje 8 kinderen op zaterdag, Bakkerij Bekkers: workshop worstenbroodjes 8 personen, Cooijmans Optiek: Rayban zonnebril, Voetbalvereniging SBC: VIP 8 personen bij thuiswedstrijd, JC Oase: kinderfeest in Oase voor 25-50 kinderen incl drank en hapjes, Prins Pieter en Adjudant Arjen: ludieke dienst, Gall & Gall en Flavours Catering: wijn-spijsavond 10 personen, BBQ workshop Brabant/Albert Heijn: 5/6 gangen BBQ diner voor 6 personen incl wijn, Big Party: een compleet verzorgde feestavond op uw eigen locatie in Son en Breugel e.o. voor 40 personen incl. hapjes, drankjes en entertainment. Aan deze feestavond werken o.a. mee: Supermarkt Plus, Foolen Audio, HabbEvents, Van der Vleuten Catering, Erik Knottnerus (zang), 3 Vraagtekens (muzikaal), Rob Verschuren (buut), Annemieke van Tinteren (fotografie) en Spierbal on Tour zorgt voor de verrèkes lekkere friet.

Dit is nog maar een deel van de kavels, voor de volledige omschrijving verwijzen wij u naar het veilingboekje, 1 week voor de veiling te verkrijgen. De complete kavellijst staat tevens in deze krant op 13 april a.s.

Wij heten u van harte welkom op 16 april a.s. vanaf 19.00 uur, start van de veiling is 20.00 uur, in de vernieuwde zaal van De Zwaan. Tot dan!


LadiesNight Steak&Dine

Culinair restaurant Steak&Dine aan het Raadshuisplein 30a in Son en Breugel houdt maandag 11 april een ladiesnight.
Een avond speciaal voor de dames met een heerlijk 3-gangen keuzemenu voor €21,50, verschillende stands, workshops en een modeshow.
Een supergezellige complete avond uit voor jou en je vriendin(nen).
Het beloofd een unieke ladiesnight te worden bij Steak&Dine in Son en Breugel, maar wees er snel bij want er zijn maar een aantal tafels beschikbaar en vol is vol. De deuren gaan open om 18.00 uur. Voor meer informatie of reserveren bel je naar 0499-496224.


Veilingmeesters tijdens de Goederen- en Dienstenveiling
Afbeelding